Αννίτα… by night λίαν συντόμως στον Alpha!

Αννίτα… by night λίαν συντόμως στον Alpha! Με άλλα λόγια; Η Αννίτα Πάνια ετοιμάζει για το κανάλι της Κάντζας παράλληλα με το “Αννίτα SOS” και μία βραδινή εκπομπή. Μία εκπομπή η οποία φυσικά θα έχει λέει όλα εκείνα τα βασικά χαρακτηριστικά του σόου, μιας και η διεύθυνση του καναλιού από την μία μεριά στοχεύει σε κάτι πραγματικά glam και από την άλλη; Θα έχει και όλα τα βασικά τηλεοπτικά χαρακτηριστικά της Αννίτας, μιας και θέλουν ένα πρόγραμμα που να είναι εντελώς μα εντελώς… Αννίτα!

Με άλλα λόγια; Αν και αρχικά – όπως δήλωσε το πρωί στους δημοσιογράφους ο Τζώνυς Καλημέρης σε μία φιλική συνάντηση που έγινε στην Αίγλη του Ζαππείου – έψαχναν για κάποιο ψυχαγωγικό φορμά του εξωτερικού, στην πορεία αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους φορμά, το οποίο να είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ανατρεπτικής παρουσιάστριας, έτσι ώστε να μπορεί κι εκείνη να το υπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί.

Πρόκειται για ένα φορμά το οποίο θα έχει τα στοιχεία του μουσικού τάλεντ-σόου και το οποίο μας υπόσχονται πως δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις… “Αυπνίες” και όλοι μας κάνουμε τον σταυρό μας για να μην διαψευστούν οι υποσχέσεις τους. Θα είναι λέει κανονικό μουσικό τάλεντ σόου – άνευ… παρατράγουδων – και με κανονική επιτροπή, η οποία ,όμως, θα είναι διατεθημένη να τα πει έξω από τα δόντια.

Ολα αυτά φυσικά από τον Φλεβάρη και μετά…

Read More

And More