Smoothies για όλες τις ώρες! Δροσερά, γεμάτα βιταμίνες και με λίγες θερμίδες…

Ένα πρωινό γεμάτο βιταμίνες ή ένα απογευματινό δροσερό διάλειμμα χωρίς πολλές θερμίδες. Χωρίς ζάχαρη, με λίγο μέλι, γάλα και ό, τι φρούτο μπορείς να φανταστείς, τα smoothies έρχονται για να δώσουν γεύση στη μέρα σου…

Επιλέξαμε 5 διαφορετικά, ένα για κάθε στιγμή της ημέρας. Κάνε κλικ στην κάρτα με το δροσερό smoothie που σου αρέσει και δες πως ακριβώς θα το ετοιμάσεις.

Για τις απογευματινές ώρες χαλάρωσης στην παραλία. Μπορεί να θέλεις ένα cocktail, όμως δεν έχεις όρεξη να πίνεις αλκόολ. Φρέσκα φρούτα και γεύση πεντανόστιμης καρύδας θα σου θυμίσουν τη γεύση της αγαπημένης σου Pina Colada, χωρίς ίχνος αλκoόλ.
150 ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Είσαι αναποφάσιστη; Λατρεύεις και τη φράουλα αλλά και το εξωτικό μάνγκο; Γιατί να καταπιεστείς; Φτιάξε ένα double smoothie και με τις δύο γεύσεις και απόλαυσε ένα φρουτένιο ρόφημα “δύο σε ένα”!
130 ΘΕΡΜΙΔΕΣ


Βάλε το γλυκό σου στο ποτήρι και αφαίρεσε τις θερμίδες. Σοκολάτα, μπανάνα, σαντιγί και απίστευτη γεύση. Το κλασικό γλυκό γίνεται ένα smoothie που θα διώξει τη λιγούρα σου για βαριά και γεμάτα θερμίδες γλυκά!
220 ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Είσαι κι εσύ από τους ανθρώπους που δεν μπορούν να φάνε αρκετά γαλακτοκομικά; Τι θα έλεγες αν ανακάτευες το βελούδινο δροσερό γιαούρτι με νόστιμο ροδάκινο και μέλι; Ευκαιρία για ασβέστιο σε… φρουτένια συσκευασία.
220 ΘΕΡΜΙΔΕΣ


Βάλε όλο το θρεπτικό πρωινό σου σε ένα ποτήρι. Τα αγαπημένα σου φρούτα, γάλα και δημητριακά θα κάνουν ένα smoothie όνειρο. Για σένα που βιάζεσαι κάθε πρωί και παραμελείς το πρωινό σου. Πάρε μαζί και ένα κουταλάκι…
210 ΘΕΡΜΙΔΕΣ

Read More

And More