Οι αναγνώστριες του TLIFE αλλάζουν στιλ με την βοήθεια της fashion editor!

Οι αναγνώστριες του TLIFE κάθε εβδομάδα έρχονται στο studio και με τη βοήθεια της fashion editor Σοφίας Σούζα μεταμορφώνονται. Δοκιμάζουν ρούχα, μαθαίνουν το σώμα τους -το σωστό και το λάθος, ακούνε στιλιστικές συμβουλές και ποζάρουν με στιλ!

Η στήλη make over αναλαμβάνει να βγάλει προς τα έξω τον πιο λαμπερό σου εαυτό αλλά και να δείξει πως να ντύνεσαι σωστά ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Οι επαγγεματίες κάνουν μακιγιάζ, χτενίζουν τα κορίτσια σε μία διαδικασία που πραγματικά μένει αξέχαστη. Καθημερινά κορίτσια δίνουν μαθήματα στιλ και η Σοφία Σούζα εξηγεί τι πρέπει να προσέχει η καθεμία αλλά και τι να επιλέγει ώστε να ντύνεται σωστά. Για να δεις όλα τα Make Over κάνε “κλικ” εδώ

Η Δήμητρα ήρθε για να βιώσει την εμπειρία και να ανακαλύψει όλα μυστικά για το στιλ της. Τι πρέπει να προτιμά και τι όχι; Τι ταιριάζει στο σώμα της;

Ti είπε η fashion editor για το στιλ της Δήμητρας;
“Το μπροκάρ είναι τάση φέτος και σε συνδυασμό με το πλεκτό μπλουζάκι και το ρετρό χτένισμα και μακιγιάζ δημιουργεί το ιδανικό στιλ για την αναγνώστρια μας.Το παντελόνι παρόλο που είναι με pritns δεν την παχαίνει καθόλου και είναι στο σωστό μήκος για το ύψος της, ενώ η μπλούζα δίνει όσο όγκο πρέπει επάνω στο σώμα χωρίς υπερβολές με αποτέλεσμα να έχουμε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα ιδανικό για την Δήμητρα”.

Δες εδώ τη θεαματική μεταμόρφωση της Δήμητρας και πάρε ιδέες για το δικό σου στιλ.

Η Σοφία με άψογες αναλογίες δοκίμασε διαφορετικά στιλ και απόλαυσε τη διαδικασία. Η ίδια άλλωστε μας είπε πως ήρθε γιατί ήθελε να βιώσει την εμπειρία της φωτογράφισης.

Τι είπε η fashion editor:”Aυτό τον χειμώνα το κόκκινο σε όλες του τις αποχρώσεις αποτελεί trend και σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό κολιέ και τις κλασικές γόβες δημιουργήσαμε ένα ενημερωμένο chic και sexy look!”.

Δες εδώ πως μεταμορφώσαμε την Σοφία!

H Νάνσυ με διάθεση να βρει το στιλ της ήρθε στο TLIFE και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να δει τι είναι αυτό που πραγματικά ταιριάζει σε εκείνη αλλά και τις αναλογίες της.

Τι είπε η fashion editor:”To σακάκι πάντα δημιουργεί μία κομψή σιλουέτα και με παντελόνι είναι μία safe επιλογή για αποτέλεσμα κολακευτικό.Στην αναγνώστρια μας το σύνο λο πέτυχε να δείχνει πιο ψηλή πιο λεπτή με ισορροπία στο πάνω και στο κάτω μέρος του σώματος της.Επίσης η επιλογή του κόκκινου παντελονιού ”ζωντανεύει” το androgyne σύνολο που θέλαμε να δημιουργήσουμε”.

Δες εδώ τη μεταμόρφωση της Νάνσυς

Read More

And More