Συνέλαβαν τον Άγγ. Φιλιππίδη στην Τουρκία – Μέσα στην ημέρα ή αύριο θα εκδοθεί στην Ελλάδα ο κατηγορούμενος για τα κόκκινα δάνεια του Τ.Τ.

Η πληροφορία έγινε γνωστή λίγο μετά τις 11:00 το πρωί: ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση των «θαλασσοδανείων» του Τ.Τ., Άγγελος Φιλιππίδης, συνελήφθη στην Τουρκία το πρωί του Σαββάτου.

Η σύλληψή του έγινε βάσει διεθνούς εντάλματος που είχε εκδώσει ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση του Ταμιευτηρίου.

Από την ημέρα που εκδόθηκε το ένταλμα για τη σύλληψή του, ο Άγγελος Φιλιππίδης εμφανίζεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς δηλώνοντας πως βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά πως θα επισπεύσει την επιστροφή του από τις ΗΠΑ για να έρθει και να απολογηθεί.

Όμως το Σάββατο, βάσει εντάλματος της Interpol, εντοπίστηκε στην Τουρκία. Φαίνεται πως η τουρκική αστυνομία τον βρήκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, καθώς τις τελευταίες μέρες ο Άγγελος Φιλιππίδης είχε συχνή επικοινωνία με πολλά ελληνικά ΜΜΕ.

Πληροφορίες από τις τουρκικές αρχές αναφέρουν ότι ότι είχε πλαστά στοιχεία ταυτότητας. Δεν αποκλείεται να πέρασε στην Τουρκία ακτοπλοϊκώς.

Διάβασε στο NewsIT το χρονικό της σύλληψης

Read More

And More