BEST DRESSED: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη της εβδομάδας…

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτή οι επώνυμες φοράνε ρούχα είτε με επώνυμες υπογραφές είτε και πιο οικονομικά κομμάτια, τα συνδυάζουν έξυπνα και κερδίζουν τις εντυπώσεις με το στιλ τους. Αυτή η εβδομάδα δεν είχε τόσες red carpet εμφανίσεις αλλά εμφανίσεις με casual chic χαρακτήρα και μας άρεσε πολύ. Είναι αυτές οι στιγμές που σου αρέσουν γιατί μπορείς να δεις τον εαυτό σου να φοράει ακριβώς τα ίδια.

Αγαπημένο στιλ κι αυτό που ξεχωρίσαμε είναι της Alexa Chung. Εσύ ποιο ξεχωρίζεις; Ψήφισε και ανάδειξε την πιο καλοντυμένη celebrity της εβδομάδας.

/
Η Katy Perry επέλεξε την ασπρόμαυρη λεπτομέρεια στο φόρεμα της με την υπογραφή Thakoon και το συνδύασε με γόβες κλασικές που έδεναν με λουράκι στον αστράγαλο. Η Alexa Chung έκανε ένα ανδρόγυνο σύνολο με skinny μαύρο παντελόνι, ριγέ πουκάμισο, oxfords παπούτσια και καμπαρντίνα Burberry. H Εlizabeth Olsen γύρισε τα ρεβέρ στο τζιν της φόρεσε σακάκι σε oversized γραμμή και κράτησε τσάντα με την υπογραφή Chanel.

/
Η Emma Watson επέλεξε παλτό με ζώνη στη μέση, μαύρο κολάν και μπαλαρίνες και τα συνδύασε με το κλασικό Rayban γυαλί ηλίου. Η Freida Pinto με κοραλί φόρεμα, χρυσά αξεσουάρ και πέδιλα, μας άρεσε πολύ. Το φόρεμά της είναι Rachel Roy και τα πέδιλα Charlotte Olympia. H πάντα με ενδιαφέρον ντυμένη Gwyneth Paltrow φόρεσε σύνολο με σορτσάκι Rag&Bone και πέδιλα Theory.

/
H Μiranda Kerr (που απασχόλησε τα μέσα με την αποχώρηση της από την Victoria Secret και το κατά πόσο αληθεύει ή όχι) εμφανίστηκε με παντελόνι denim και τοπ κρατώντας τσάντα με την υπογραφή Givenchy. H Nicole Richie επέλεξε ολόσωμη φόρμα Emilio Pucci και γόβες House of Harlow, ενώ η Olivia Palermo έκανε για ακόμη μια φορά mix&match συνδυασμούς με φούστα Zara.

/
H Rosie Huntington Whiteley επέλεξε στενή φούστα που τη συνδυάσε με μπλούζα κλειστή στο λαιμό και παρτούς ώμους σε απόχρωση μπεζ-λευκό. Η Sienna Miller σε βόλτα της με τον σύντροφο της φόρεσε Missoni φόρεμα και Isabel Marant μποτάκια ενώ η Rihanna με total τζιν σύνολο με pencil φούστα και πουκάμισο έδωσε λάμψη με κοσμήματα Chanel.

Read More

And More