Η κρυφή συλλογή-σκάνδαλο του βασιλιά της ποπ!

Σοκ προκαλεί στο κοινό του θρύλου της ποπ Michael Jackson, η είδηση πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε στην κατοχή του μια συλλογή με ντοκιμαντέρ ναζιστικού χαρακτήρα.

Ο ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής ταινιών Norman Scherer αποκάλυψε στην εφημερίδα “New York Post”, ότι προμήθευε τον θρύλο της ποπ με ντοκιμαντέρ ναζιστικού περιεχομένου! Σύμφωνα με όσα είπε ο Scherer, ο βασιλιάς της ποπ είχε μία πραγματικά πολύ καλή συλλογή ταινιών με θέμα τους Nαζί και τον Χίτλερ.

Στη συλλογή του φαίνεται πως υπήρχαν τίτλοι όπως “Ναζί – Από Αγνό Αίμα”, “Τα Παιδιά του Χίλτερ” και “Η Όαση των Ζόμπι”, ταινίες τις οποίες ο Jacko έβλεπε στα τεράστια video wall που διέθετε το σπίτι του.

Όπως είπε ο κ. Scherer, το 1995 τον προσέγγισε ένας βοηθός του τραγουδιστή, ο οποίος δεν αποκάλυψε ποιον εκπροσωπούσε και είπε μονάχα πως έψαχνε έναν προμηθευτή για διάσημο πελάτη. Η προμήθεια κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 1996 και περιελάμβανε τόσο ταινίες, όσο και τηλεοπτικές παραγωγές. Το συνολικό κόστος των ταινιών φαίνεται πως άγγιξε τα 45.000 δολάρια.

Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να απορρίψει το ενδεχόμενο ο Jackson να ήταν θαυμαστής των Ναζί, λέγοντας πως έβλεπε τις ταινίες επειδή του άρεσε το στρατιωτικό look αλλά και οι παρελάσεις των ανδρών του Χίτλερ.

Read More

And More