Τα συγκλονιστικά λόγια της ηθοποιού που έχει τρεις μήνες ζωής: “Είμαι έτοιμη να πω αντίο”…

Το 2009 είχε διαγνωστεί με καρκίνο του πνεύμονα. Πριν από λίγες μέρες, νέες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι έχει λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια σπάνια πάθηση που δεν θεραπεύεται. Οι γιατροί της έχουν δώσει μόλις τρεις μήνες ζωής. Η ίδια βγαίνει δημοσίως να μιλήσει για το πρόβλημά της, συγκλονίζει με την περιγραφή της, το αφοπλιστικό της χαμόγελο, τη δύναμη και το κουράγιο της.

Η Valerie Harper μετράει δεκάδες συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές στην Αμερική, έχει περάσει από το Broadway, ενώ έχει διαγράψει και αξιόλογη κινηματογραφική πορεία. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Ο τρόπος που αντιμετωπίζει η ίδια το πρόβλημά της, είναι αξιοθαύμαστος.

Οι γιατροί είπαν στο σύζυγό μου ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Όταν το άκουσα είπε: Θεέ μου, έχω μόνο τρεις μήνες ζωής! Δεν είναι όμως αυτό όλόκληρη η αλήθεια. Με τη χημειοθεραπεία μπορεί να επιβραδύνουμε την εξέλιξη της ασθένειας. Οι τρεις μήνες μπορεί να γίνουν έξι, μπορεί και πέντε χρόνια.., λέει η Valerie και συνεχίζει: Είναι μια σπάνια περίπτωση και δεν θεραπεύεται. Είμαι έτοιμη να πω αντίο… Φοβάμαι για την οικογένειά μου, ότι δεν θα προλάβω τον γάμο της κόρης μου, αλλά ίσως και να είμαι εκεί…

Δες μέρος της συνέντευξης από το access hollywood, στο zappit

Read More

And More