K. Καραβάτου: ”Ο γάμος και η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδια μου”!

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι πανέτοιμη να βγει αύριο στον αέρα και να μας χαιρετήσει με το δικό της μοναδικό τρόπο από την εκπομπή ”Κους – Κους”. Τι εκπλήξεις μας περιμένουν; ”Θα έχουμε ρεπορτάζ με θέματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο με κύρια βάση όμως τα θέματα της εκπομπής που έχουμε τόσα χρόνια στο ”Κους – Κους”. Θα είμαστε σοβαροί όπου χρειάζεται, αλλά θέλουμε επίσης να είμαστε μια πολύ ευχάριστη παρέα για τους τηλεθεατές εκείνης της ώρας”, δηλώνει η Κατερίνα στην Espresso της Κυριακής.

Μεγάλη απώλεια από το πάνελ της εκπομπής είναι αυτή της Κλεοπάτρας Πατλάκη. Τι σκέφτεται γι’αυτό; ”Δεν είναι κάτι που με ενόχλησε. Άλλο αν αισθάνθηκα την έλλειψη μιας μακρόχρονης συνεργασίας κι άλλο αν στενοχωρήθηκα που έπειτα από δέκα χρόνια δεν θα είμαστε πια μαζί. Αλλά το είχαμε πει μεταξύ μας από πολύ νωρίς, ότι ο καθένας θα πρέπει να αποφασίσει και να κάνει πράγματα που θέλει. Αν αγαπάς έναν άνθρωπο, δεν μπορείς να τον εγκλωβίζεις. Η Κλεοπάτρα πήρε την απόφαση, στάθμισε πράγματα μέσα της και δεν είναι πια στο ”Κους – Κους” και στον Alpha. Αυτό με κάνει να θέλω να πάει όσο πιο καλά γίνεται σε ό,τι καινούριο επιλέξει”, τονίζει.

Στην ερώτηση αν θα την ενοχλούσε να δει την Κλεοπάτρα απέναντί της απαντά: ”Δεν θα πω ψέμματα. Ναι, θα μου φαινόταν παράξενο αν την είχα απέναντί μου. Δεν θα έλεγα πάμε να κάνουμε ένα πάρτι. Αλλά μέχρις εκεί. Η Κλεοπάτρα για μένα είναι πρώτα μέλος της οικογένειάς μου και φίλη, και μετά συνεργάτις. Με αυτή την έννοια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές, όπως πάντα, καλύτερες όσο περνούσαν τα χρόνια, γιατί ουσιαστικά μεγαλώναμε μαζί και έτσι πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μας, τα έχουμε ζήσει μαζί”.

Η Κατερίνα είναι πολλή ευτυχισμένη στο πλευρό του Κρατερού Κατσούλη. Δεν κρύβει μάλιστα την επιθυμία της να κάνει οικογένεια μαζί του: ”Θέλουμε να παντρευτούμε αλλά δεν προλαβαίνουμε. Μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι μπορεί και να έχουμε παντρευτεί. Αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα ότι θα παντρευτώ. Θέλω να παντρευτώ να κάνω οικογένεια και παιδιά. Ο γάμος και η οικογένεια είναι στα άμεσα σχέδιά μου”.

Read More

And More