Κινδύνεψε με αποκλεισμό η Σταρ Ελλάς!

Η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς χθες ήταν πολύ ταραγμένη. Θα πετούσε για Las Vegas όπου θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός Μις Υφήλιος. Δυστυχώς όμως ματαιώθηκε η πτήση της.

”Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Κάτι με το radar δεν κατάλαβα. Το θέμα είναι ότι ματαιώθηκε η πτήση μου προς Φιλαδέλφεια όπου από εκεί θα πήγαινα στο Las Vegas. Mέχρι το βράδυ έπρεπε να είχα φτάσει. Τώρα αυτό δεν γίνεται. Ήδη ψάχνω να βρω άλλη πτήση. Το κακό είναι ότι κουβαλάω μαζί μου όλα μου τα πράγματα, τρία φορέματα, την τουαλέτα μου πράγματα χρήσιμα. Θα κάνω τα πάντα για να φτάσω. Από αύριο το πρόγραμμά μας είναι full και δεν μπορώ να χάσω όλη την ημέρα, οι άλλες να προετοιμάζονται κι εγώ να ταξιδεύω. Δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα. Τώρα είμαι στο αεροδρόμιο και περιμένω. Τους έχω ειδοποιήσει με e-mail”, δήλωσε η Άννα στο TLIFE.

Τελικά η Άννα Πρέλεβιτς προσπαθησε και βρήκε πτήση μέσω Λονδίνου, προκειμένου να φτάσει το συντομότερο δυνατό στον προορισμό της. “Προσπαθώ να πάω μέσω Λονδίνου, από Λονδίνο Ν. Υόρκη και μετά Λας Βέγκας”, ανέφερε.

Αν και έχασε κάποιες ώρες από την προετοιμασία, ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Read More

And More