TEZENIS: ΤΑ MUST-HAVES ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

10 κομμάτια απαραίτητα για το στυλ της νέας σεζόν. Εσώρουχα και ρούχα με pop διάθεση που φέρνουν στα μέτρα σας τις πο δυνατές τάσεις της μόδας.


Lingerie:
Με χρώμα. Μπορούν να γίνουν οι βιταμίνες της εσωτερικής σου διάθεσης. Παίξε με girlie συνδυασμούς όπου oι color blocks αποχρώσεις συνδυάζονται με δαντέλα για θηλυκό αποτέλεσμα.

Με stylish διάθεση. Φόρεσε lingerie set με ρίγες και πουά prints.

Mε sexy ύφος, χάρη στα μοναδικά super push up σουτιέν της Tezenis που κυκλοφορούν σε διάφορα έντονα χρώματα και funky prints.

Για άνετο, casual στυλ, διάλεξε τα εσώρουχα που είναι φτιαγμένα για να σου κάνουν καθημερινή παρέα σε easy χρώματα όπως γκρι, μαύρο, λευκό.

Lingerie Dressing. Mη χάσεις τα pop σεμιζιέ που κάνουν και για nightwear όπως το μοβ με δαντέλα και κοψίματα στην πλάτη ή το πορτοκαλί που με το μαύρισμά σου θα γίνουν ακόμα πιο εκτυφλωτικά.

Clothing:
Yιοθέτησε τη τάση μιλιτέρ από μέσα μέχρι έξω. Must το παρκά μιλιτέρ, το παντελόνι σε camouflage style, η φούστα με το τούλι.

Βlack&White. Για πάντα. Όπως το φόρεμα σε alpha γραμμή που σε ταξιδεύει στα seventies.

Jean Love. Θα λατρέψεις το τζιν τζάκετ με τα γκρι βαμβακερά μανίκια αλλά και το jean – shirt με τις έντονες splash αποχρώσεις, όπως και τα σορτς σε δροσερά χρώματα που θυμίζουν γρανίτα.

Ζήτω τα Prints. Λέμε, ναι και στα psychedelic prints των leggings αλλά και στα floral που συνδυάζονται ιδανικά με μακριά tops (must – have οι μπλούζες που παίζουν με τούλι και δίχτυ).


Πες το με ένα σλόγκαν. Διάλεξε το t-shirt που σε εκφράζει. Forever Young, για παράδειγμα και κάνε το, το styling motto σου και όχι μόνο.

Read More

And More