Μόλις κυκλοφόρησε! Νέα σειρά μακιγιάζ με πολύ χρώμα!

Ήξερες ότι το 81% των ανδρών προσέχουν πρώτα τα μάτια και μόλις το 19% κοιτάει τα χείλη; Δεν γνωρίζουμε αν είχε αυτό στο μυαλό του ο Dick Page, Make up Artistic Director της Shiseido, όταν μας παρουσίαζε τη νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ, πάντως το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Ladies and… ladies αυτή είναι η πρόταση της Shiseido και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα trends που εστιάζουν στα χείλη, αυτή επιβάλλει στα μάτια χρώμα, πολύ χρώμα!

Ο λόγος για τις σκιές Luminizing Satin Eye Color Trio σε επτά διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και ιδού δύο από τις αγαπημένες μας:


ΥΕ406 Tropicalia: Καυτό ροζ, λαμπερό κίτρινο και πράσινο λάιμ για τις πολύ τολμηρές, όσες δημιουργούν μόδα ή μπορούν απλώς να υποστηρίξουν οτιδήποτε φοράνε! Tip: χρησιμοποίησε μια από τις αποχρώσεις και για να διαγράψεις τη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Εντυπωσιακό αλλά όχι υπερβολικό!


ΟR302 Fire: Μαύρο του κάρβουνου, λαμπερό βαθύ πορτοκαλί και ασημί γκρι της στάχτης. Το πορτοκαλί είναι hot χρώμα για τα μάτια. Φόρεσε τις χωρίς μολύβι ματιών και μάσκαρα, όπως μας υπέδειξαν κάποιοι οίκοι για τον Χειμώνα!

Τι λέει ο Dick Page
“Oι σκιές αυτές εκφράζουν τη σκέψη μου για τους συνδυασμούς χρωμάτων που όχι μόνο ακολουθούν τη μόδα αλλά δημιουργούν από μόνες τους το δικό τους στιλ. Οι τριπλοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν αντίθετα χρώματα, αν και μερικοί αποτελούνται αποκλειστικά από διάφορες αποχρώσεις, φωτεινά χρώματα ή έντονους σκούρους τόνους. Είναι ένας ακόμη τρόπος να τραβήξουν την προσοχή των γυναικών με απρόσμενες νέες δυνατότητες στο μακιγιάζ. Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικό χρώμα και σχήμα ματιών. Χρησιμοποίησε τα τρία αυτά χρώματα ελεύθερα και απόλαυσε το στιλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου!”

Read More

And More