Ένα top model στην Αθήνα

Ένα totally in fashion party θα σημάνει της έναρξη της 8ης Athens Xclusive Designers Week στις 23 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με guest DJ το super model Eve Salvail, που έρχεται από την Νέα Υόρκη ειδικά για την έναρξη της AXDW.

Η Eve Salvail (δηλαδή DJ Evalicious), μία από τις μούσες του Jean Paul Gaultier στη δεκαετία του ’90, έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα των περισσότερων διεθνών fashion magazines και έχει διασχίσει τις πασαρέλες των μεγαλύτερων διεθνών οίκων μόδας, όπως μεταξύ άλλων Valentino, Gianni Versace, Calvin Klein, Donna Karan, Moschino, κ.α. Στη συνέχεια της πορείας της, σειρά είχε το Hollywood, και η συμμετοχή της σε κινηματογραφικές ταινίες block-busters όπως το “Pret a Porter”, το “Zoolander” και το “The Fifth Element”, δίπλα στην πρωταγωνίστρια – επίσης super model – Mila Jovovich. Ως DJ έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Lenny Kravitz και ο Bryan Adams και έχει αποτελέσει το μουσικό highlight πολλών exclusive fashion parties όπως του Zac Posen, του Saks Fifth Avenue κ.α.

Η 8η Athens Xclusive Designers Week θα πραγματοποιηθεί 23-26 Οκτωβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής, με την συμμετοχή Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών, με επίσημο προσκεκλημένο τον οίκο μόδας Guy Laroche, με παρουσία του ίδιου του Directeur Artistique του οίκου, Marcel Marongiu.

Το TLIFE θα είναι φυσικά εκεί! Εσύ;

Read More

And More