Μαρτυρία μητέρας στην Τατιάνα: “Ο σύζυγός μου πήρε την κόρη μας στο εξωτερικό και έχω να την δω 8 μήνες!”

Την ιστορία μιας μητέρας που έχει να δει την κόρη της 8 μήνες φιλοξένησε στο “Αξίζει να το ζεις!” η Τατιάνα Στεφανίδου. Ο πατέρας του κοριτσιού πήρε το παιδί στο Βέλγιο και η μητέρα του δεν το έχει δει τους τελευταίους 8 μήνες.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το κορίτσι ήταν καρπός ενός μεγάλου έρωτα, καθώς οι γονείς της γνωρίστηκαν στηνν Ελλάδα και αγαπήθηκαν πολύ. Αφού παντρεύτηκαν απέκτησαν μια κορούλα, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων, η κατάσταση μεταξύ τους ήταν δύσκολη. “Μετά τη γέννηση του παιδιού ο άντρας μου έγινε πολύ νευρικός. Είχαμε αγοράσει ένα σπίτι και τα οικονομικά μας δεν πήγαιναν καλά. Εκείνος είχε ανασφάλειες γιατί δεν έβγαζε χρήματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού.
Η ίδια ανέφερε πως είτε υπήρχε στο σπίτι, είτε όχι ήταν το ίδιο πράγμα. Ο συζυγός της δεν ήθελε να ασχολείται μαζί της και όταν το παιδί τους έγινε 8 μηνών χώρισαν. Εκείνος ξαναπαντρεύτηκε ένα χρόνο μετά και έκανε οικογένεια και ένα ακόμη παιδάκι. Ωστόσο, εκείνος πηγαινοερχόταν στο Βέλγιο και έβλεπε το παιδί του κάθε Σαββατοκύριακο.
Ο πρώην συζυγός της, όμως ήθελε να πάρει το παιδί μαζί του και το εκβιάζε οικονομικά, λέγοντας του να ζητήσει από τη μετέρα του να πάει να ζήσει μαζί του, διαφορετικά δεν θα πλήρωνε για το σπίτι που έμεναν και για να συνεχίσει το γαλλικό σχολείο. Κάποια στιγμή εκείνος ζήτησε να πάρει το παιδί στο Βέλγιο. Η μικρή ζητούσε από την μαμά της να μην την αφήσει να φύγει γιατί θα τον κάλυπτε ο βελγικός νόμος και δεν θα την άφηνε να ξαναγυρίσει, Η μητέρα του, όμως, δεν ήθελε να κόψει την επικοινωνία του παιδιού με τον πατέρα.
Παρόλα αυτά, ο πατέρας του κοριτσιού έχει πάρει το παιδί στο Βέλγιο, δεν δίνει στη μητέρα το δικαίωμα να το δει και έχει κάνει καταγγελία εις βάρος της πως κακοποιούσε το παιδί και ασελγούσε πάνω του. Το ελληνικό δικαστήριο είχε δώσει την κηδεμονία στην μητέρα της, αλλά η καταγγελία του στις βελγικές αρχές αναγκάζει το κορίτσι να μείνει μαζί του μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Δες το βίντεο:

Read More

And More