Say cheese! Beauty συμβουλές για να ανεβάσεις τέλειες photo στο Facebook!

Είναι κοινός τόπος ότι το facebook έχει αλλάξει τα δεδομένα, ακόμη και στον τρόπο που φλερτάρεις. Είναι, άραγε, σύμπτωση το γεγονός ότι όταν γνωρίσεις κάποιον δεν σου ζητάει πια το κινητό σου, αλλά το πώς θα σε βρει στο facebook; Η φωτογραφία, δε, παίζει επίσης σημαντικό ρόλο. Πώς, όμως, μπορείς να βγάλεις την τέλεια photo που θα αναδείξει τα δυνατά σου σημεία και θα καλύψει περίτεχνα τις ατέλειές σου; Το σωστό μακιγιάζ και hair styling παίζουν τον σημαντικότερο ίσως ρόλο (εκτός αν έχεις φίλο γραφίστα που μπορεί να σώσει τα πάντα στο retouche!). Για όλες τις υπόλοιπες, συγκεντρώσαμε τα best tips που θα εκτοξεύσουν τα… friend request σου στα ύψη!

Say cheese και όχι…. τζιζ!
Το χαμόγελό σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο γι’ αυτό πριν ποζάρεις κάνε πρόβες στον καθρέφτη σου για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Σου πάει να χαμογελάς πλατιά και να δείχνεις τα δόντια σου ή μήπως ένα πονηρό χαμόγελο σε κολακεύει περισσότερο; Σκέψου το! Σε κάθε περίπτωση, πάντως, απόφυγε τους ψυχρούς τόνους στα κραγιόν όπως το μοβ. Αν δεν έχεις κατάλευκο χαμόγελο, τα δόντια σου κινδυνεύουν να δείξουν κιτρινισμένα ακόμη κι αν δεν είναι στην πραγματικότητα.

Λάθος!

Σωστό!

Τα 5 tips του μακιγιάζ

1. Χρησιμοποίησε αρκετό make up για να καλύψεις τις ατέλειες αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να πρωταγωνιστεί το make up και όχι το πρόσωπό σου.
2. Το βερικοκί ρουζ δημιουργεί μια υγιή λάμψη στο πρόσωπο όταν τοποθετείται ψηλά στα ζυγωματικά. Προτίμησέ το!
3. Βάλε ένα touch ιριδίζουσας πούδρας στο κόκαλο του φρυδιού, στην εσωτερική γωνία των ματιών και στα ζυγωματικά σου. Οι διακριτικές λάμψεις θα δώσουν υγεία.
4. Το φως παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς θα βγει το πρόσωπό σου στις φωτογραφίες. Το φυσικό φως της ημέρας δεν συγχωρεί καμία ατέλεια. Γι’ αυτό αν έχεις σκοπό να ποζάρεις σε τέτοιο φως απόφυγε τις υπερβολές στο μακιγιάζ.
5. Αν το πρόσωπό σου είναι αρκετά στρογγυλό ή κάνει εμφανή τα περιττά κιλάκια σου, παίξε με τις φωτοσκιάσεις. Εδώ θα βρεις όλα τα βήματα!

Φωτογραφία της Vanessa Paradis σε φυσικό φως

Φωτογραφία της Vanessa Paradis βράδυ με τα φώτα των φωτογράφων

Και 3 tips για τα μαλλιά
1. Για να δώσεις λάμψη στα μαλλιά σου ανάμειξε ένα serum λάμψης με styling mousse.
2. Οι ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σου πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτές από το φυσικό σου χρώμα. Το τρικ αυτό θα κάνει τα μαλλιά σου πιο πλούσια και λαμπερά και θα δώσει φως και στο πρόσωπό σου.
3. Το αποτέλεσμα στη φωτογραφία πρέπει να δείχνει φυσικό και ανέμελο αλλά σε καμία περίπτωση επιτηδευμένο. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορείς να ποζάρεις στον φωτογραφικό φακό με τα μαλλιά σου να μοιάζουν σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι σου.

Λάθος!

Σωστό!

Read More

And More