Λαμπεροί guest στο Κυριακάτικο “Dancing”!

Το “Dancing with the stars” απέχει ελάχιστα πλέον από την τελική ευθεία. Για τους διαγωνιζόμενους δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, όλοι καλούνται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να καταπλήξουν κοινό και κριτές με τις χορογραφίες και τις επιδόσεις τους.

Το 12ο live φέρνει ακόμα μια φορά ξεχωριστές εκπλήξεις στους τηλεθεατές! Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη σκηνή του show και μας χαρίζει ένα ξεχωριστό αργεντίνικο Tango, αλλά και ο Tonis Sfinos, για πρώτη φορά στο “Dancing with the stars”, πραγματοποιεί μια εμφάνιση… έκπληξη!

Αυτή την Κυριακή έρχεται η πιο κρίσιμη αναμέτρηση για τους συμμετέχοντες. Όλοι οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε δύο χορογραφίες. Στο Jive και στο Cha Cha Cha οι άντρες και στο Foxtrot και Cha Cha Cha οι γυναίκες. Επίσης για πρώτη φορά στο “Dancing with the stars” στην Ελλάδα, οι celebrities δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε κάτι νέο, που δεν τους έχουμε ξαναδεί…

Λάκης Γαβαλάς, Ησαΐας Ματιάμπα, Κατερίνα Στικούδη, Κλέλια Πανταζή, Μαίρη Συνατσάκη, όλοι θέλουν να παραμείνουν στο show και να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό. Ποιο ζευγάρι όμως θα καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας; Ποιο θα κερδίσει τις εντυπώσεις και ποιο θα είναι εκείνο που θα χορέψει για τελευταία φορά στη σκηνή του show;

Και αυτή την Κυριακή, μέσω του live streaming στο http://www.antenna.gr/dancingwiththestars/live θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια και το πλατό, 10 λεπτά πριν την έναρξη του show και 10 μετά τη λήξη του.

Το δημοφιλές show του ΑΝΤ1, όπως κάθε φορά, στηρίζει τον Μη Κερδοσκοπικό Φιλανθρωπικό Οργανισμό «MAKE A WISH», Ελλάδος καθώς και το Σωματείο «Αλκυονίδες» Κύπρου.

Read More

And More