Στη φυλακή η νεαρή σταρ του Χόλυγουντ!

Ποινή 90 ημερών επιβλήθηκε, τελικά, στην γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό Lindsay Lohan από το δικαστήριο του Λος Άντζελες. Η γνωστή για τα καμώματα της Lindsay οδηγήθηκε στις γυναικέις φυλακές, όπου και θα εκτίσει την ποινή της.

Η γνωστή ηθοποιός έχει απασχολήσει πολύ τα ξένα μέσα ενημέρωσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που το δικαστήριο την προειδοποίησε για την παραβατική συμπεριφορά της. Η 24χρονη ηθοποιός είχε κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών και πρόβλημα αλκοολισμού και είχε μπει με πρωτοβουλία της δικαστή Marsha Revel σε πρόγραμμα εκπαίδευσης και συμμόρφωσης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα συγκεκριμένα μαθήματα εκπάιδευσης για την αποτοξίνωση της από το αλκοόλ, είχαν επιβληθεί στην ηθοποιό όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένη.

Η νεαρή ηθοποιός που είχε ξεσπάσει σε κλάμματα μέσα στο δικαστήριο, όταν είχε ανακοινωθεί η ποινή της, οδηγήθηκε με χειροπέδες στη φυλακή όπου και θα μείνει μόνη σε ένα κελί. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι αξιωματούχοι ανέφεραν πως η ποινή της μπορεί να κρατήσει μόνο τρεις βδομάδες, αν εκείνη δείξει καλή συμπεριφορά.

Η Lindsay Lohan οδηγείται στη φυλακή!

Δείτε το video από το δικαστήριο:

Ωστόσο, λίγο πριν μπει στη φυλακή η ιδιότροπη σταρ έκανε μια σέξυ φωτογράφηση για το περιοδικό Complex που θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

Read More

And More