Τι φοράει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη;

Η αγαπημένη μας Αλεξάνδρα για άλλη μία φορά γέμισε με στιλ τις οθόνες μας. Με πουκάμισο Zucca (Antonios Markos), body λευκό Calzedonia, φλούο ζωνάκι από Zara -από την ντουλάπα της Τάμτα, φούστα και πέδιλα Vassillis Zoulias.

Εδώ θα συμπληρώσουμε μια λεπτομέρεια. Το Zucca πουκάμισο δεν είναι κάτι που θα βρεις φέτος. Είναι από την προπέρσινη collection και η Αλεξάνδρα που γνωρίζει καλά από μόδα κάνει σαφές ότι τα very stylish κορίτσια δεν διστάζουν να φορέσουν και παλιότερα κομμάτια. Γιατί η μόδα κύκλους κάνει, το στιλ όμως είναι ένα διαχρονικό παιχνίδι.

Η Αλεξάνδρα σήμερα αφιέρωσε τον τηλεοπτικό της χρόνο σε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Το mix & match, το styling μεταξύ πιο dressy ρούχων στην καθημερινότητα. Cocktail ρούχα και gowns μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητά μας με έξυπνους συνδυασμούς.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη έπιασε στα χεράκια της τα very chic and elegant ρούχα του Vassili Zoulia και τα έφερε με το δικό της μαγικό τρόπο στην κάθε μέρα σου.

Ποιος είπε ότι τα πιο σχεδιαστικά ρούχα είναι μόνο για special occasions; Γιατί αγαπημένα design κομμάτια να μένουν στην ντουλάπα μας όταν μπορούμε με στιλιστικά τρικ να τα απολαμβάνουμε στην καθημερινότητά μας.

Me Vassili Zoulia Kai backstage before Kai after me Anna Almbanis Nyxi Nyxi,


Ποιος είπε ότι το πουά δεν συνδυάζεται με πουά; Dare to wear, girl!


H Αλεξάνδρα με τον αγαπημένο Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, που ξέρει να υπογράφει με τις δημιουργίες του την κομψότητα και τη φινέτσα.


Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη στο backstage με φλούο μπλούζα Elizabeth & James και sneakers Golden Goose (Soho Soho). Τhat’s the way style goes…


Backstage με την Anna Almbanis από το Νύχι Νύχι.


Fashion is a styling game… 🙂

Διάβασε όλα τα μυστικά της Αλεξάνδρας στο Blog της! ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Read More

And More