Τι συμβαίνει με τον Γιώργο Παπαδάκη;

Αναστατωμένο και νευρικό όσο ποτέ, βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή του τον τελευταίο καιρό. Όλο και κάτι θα συμβεί που θα τον εκνευρίσει και βέβαια όπως τον έχουμε συνηθίσει, …εκρήγνυται! Μετά το επεισοδιακό συμβάν με τον Ηλία Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη σήμερα ο δημοφιλής παρουσιαστής είχε ένα τσακωμό on air με τον Γιάννη Δημαρά αλλά και ένα ξέσπασμα για τα όσα έγραψε για αυτόν μια τηλεκριτικός!

Η αλήθεια είναι ότι ο δημοσιογράφος έχει κάθε λόγο να εκνευρίζεται περισσότερο απ΄ ότι συνήθως, αφού εκκρεμεί το συμβόλαιό του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ζητήσει να υπογράψει το συμβόλαιό του για τη νέα σεζόν πριν φύγει για τις καλοκαιρινές του διακοπές αλλά το ραντεβού με τους υπεύθυνους του καναλιού δεν έχει γίνει ακόμα.

Το μόνο που του έχουν ζητήσει είναι να υπογράψει ένα συμβόλαιο για τις δύο εβδομάδες που θα είναι ακόμα στον αέρα μετά την λήξη του περσινού συμβολαίου. Κάτι που φυσικά δεν άρεσε και τόσο στον παρουσιαστή του Πρωινό ΑΝΤ1 ύστερα από τόσα χρόνια θητείας στο κανάλι.

Μέσα σε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης έχει να αντιμετωπίσει τις τηλεοπτικές ανατροπές μιας καθημερινής εκπομπής αλλά και τα καυστικά σχόλια των συναδέλφων του. Αρκετοί ήταν αυτοί που τον κατηγόρησαν πως ο σκοπός του για υψηλά νούμερα τηλεθέασης τον έκανε να “προκαλέσει” το περιστατικό που έγινε ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη, την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Όλοι καταδίκασαν την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις δύο γυναίκες συναδέλφους του αλλά κάποιοι σχολίασαν αρνητικά τη στάση του δημοσιογράφου.

Οι κριτικές αυτές ενόχλησαν τον δημοσιογράφο. Την ίδια ενόχληση του προκάλεσε και μία μια κριτική που διάβασε σήμερα στην οποία τον χαρακτήριζαν “εγωπαθή” γιατί με αφορμή την γιορτή του Αγίου Υακίνθου αφιέρωσε εκείνη την ημέρα την εκπομπή στη γυναίκα του.

“Υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα και μου καταλογίζουν και ευθύνες ότι ασχολούμαι με τον εαυτό μου. Είναι μια τύπισσα, ούτε καν δίνω σημασία, που λέει ότι πιο εγωπαθές άτομο από εμένα δεν υπάρχει. Ασχολούμαι εγώ με τον εαυτό μου; Κι όλα αυτά γιατί αφιέρωσα την εκπομπή στη γυναίκα μου;”, είπε ο παρουσιαστής.

“Έτσι γουστάρω. Θα πάρω άδεια από εσένα; Άιντε από’ κει. Καλά έκανα. Έτσι γουστάρω και το’ κανα. Είμαι εδώ πέρα μέσα 22 χρόνια και δεν έχω δώσει δικαίωμα στο παραμικρό. Έχω συμπεριφερθεί με αξιοπρέπεια κι αυτό το γνωρίζουν οι πάντες. Δεν ανέχομαι λοιπόν από κάθε τυχάρπαστη να ασχολείται με την οικογένειά μου. Μέχρι εδώ, γιατί υπάρχουν και άλλοι δρόμοι”, συνέχισε ακόμα πιο θυμωμένος.

Φαίνεται πως σήμερα δεν ήταν καλή μέρα για τον παρουσιαστή αφού σημειώθηκε ακόμα μία απρόσμενη εξέλιξη. Μία διαφωνία του Γιώργου Παπαδάκη με τον Γιάννη Δημαρά οδήγησε σε απίστευτη λογομαχία και αποχώρηση του βουλευτή από το πλατό.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Το τέλος της σεζόν βρίσκει τα μεγάλα ονόματα του σταθμού χωρίς συμβόλαιο γαι την επόμενη χρονιά και τον ΑΝΤ1 σε μία διάθεση να θέλει να μειώσει όσο μπορεί τους προυπολογισμούς. Ίσως αυτό σε συνδιασμό με την δύσκολη χρονιά που πέρασε να δημιουργεί ένταση στον παρουσιστή.

Read More

And More