H Mπέσσυ Αργυράκη, για την επιστροφή της στο τραγούδι: “Όταν ανεβαίνω στην πίστα νιώθω 20ετών και κορμάρα”

Η Μπέσσυ Αργύρακη αποφάσισε να διακόψει το διάλειμμα και να επιστρέψει στο τραγούδι… Κάθε Τετάρτη θα εμφανίζεται στο Shamone, έτοιμη να επιστρέψει στις παλιές καλές μέρες! “ Ο κόσμος μου θυμίζει ποια ήμουν και ότι σωστά κάνω και επιστρέφω” δήλωσε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα που μίλησε για τη απόφαση της να επιστρέψει αλλά και για την διεθνή καριέρα που θα μπορούσε να είχε κάνει, αν τα πράγματα ήταν αλλιώς! Όσο για τα παραπανίσια κιλά που έχει πάρει και αν την αγχώνει τώρα που επιστρέφει στην πίστα, δήλωσε ” Όταν ανεβαίνω στην πίστα νιώθω 20 χρονών και κορμάρα, είμαι αέρας και πετάω!”

“ Δεν είχα κουράγιο. Η απώλεια με τσάκισε. Αλλά δεν το περίμενα ότι θα μετάνιωνα που τα είχα παρατήσει όλα. Ξέρεις τι με έκανε να επιστρέψω; To facebook. Βρήκα παλιούς θαυμαστές που αγαπούν τα κομμάτια και με ρωτούν καθημερινά αν θα εμφανιστώ κάπου. Δεν αποσκοπώ να τους εκμεταλλευτώ, έχω 9.000 φίλους στα δύο μου προφίλ! Ο κόσμος θυμάται τη ζωή μου καλύτερα από μένα. Τότε είπα στον εαυτό μου: “Μπέσσυ, δεν έχεις δικαίωμα να κάτσεις σπίτι σου” τόνισε!

/

Μια καριέρα που θα μπορούσε να γίνει διεθνής!

Έντεκα ετών εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Οικονομίδη, “Νέα ταλέντα”, αμέσως της προτείνουν να τραγουδήσει στο αναψυκτήριο στο Πεδίον του Άρεως και εκεί είναι που ξεκινάει μαθήματα στη μουσική σχολή του Κώστα Κλάβα. Το όνομα της γίνεται αμέσως γνωστό και μετά από λίγο χρονικό διάστημα έχει πρόταση για να εμφανιστεί στη σκηνή. Ο Δημήτρης Κωνσταντάρας της γράφει το τραγούδι. “ Ηλεκτρονική εποχή” που βραβεύτηκε από το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1973. Δυο χρόνια μετά στο ίδιο φεστιβάλ αποσπά βραβείο για το τραγούδι,” Σαν όνειρο” και το 1977 κατακτά την πέμπτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι, “Μάθημα σολφέζ” η ίδια τόνισε, “ Αν είχα μάνατζερ τότε ίσως να είχα διεθνή καριέρα. Αλλά η διεθνής καριέρα σημαίνει να είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και να αλλάζει χώρες κάθε μέρα. Εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια.”

Η άσχημη εμπειρία ζωής

“ Κατέβηκα στον Δήμο της Γλυφάδας και βγήκα πρώτη στους σταυρούς. Είχα τρελή όρεξη να προσφέρω στο αντικείμενο που κατέχω, στο πολιτισμό. Έφερα χιλιάδες κόσμο στα πολιτικά events που διοργάνωσα. Αλλά δεν άρεσε που δούλευα τόσο πολύ. Οι άνθρωποι που είναι στη πολιτική δεν δέχονται να προχωρήσουν νέα άτομα στο χώρο.”

Ένα απωθημένο…. το θέατρο!

Η κόρη της αποφάσισε να ασχοληθεί με τη υποκριτική και το τραγούδι και η Μπέσσυ αποκαλύπτει, “ Κι εγώ έχω ένα απωθημένο με το θέατρο, θέλω πάρα πολύ να κάνω”!

Read More

And More