Tζένη Μπαλατσινού: Ο τρόπος που ανακοίνωσε τον χωρισμό στα παιδιά, το φλερτ και τα μυστικά της σιλουέτας της!

Η Τζένη Μπαλατσινού φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Celebrity και μίλησε στο περιοδικό για τη νέα σελίδα στη ζωή της.

Single μαμά. Φανταζόσουν ποτέ τον εαυτό σου σε αυτή τη θέση;
Η αλήθεια είναι πως το single και το μαμά στην περίπτωσή μου δεν συμβαδίζουν. Θέλω να πω ότι συνέχισα να είμαι η μαμά που ήμουν, δεν άλλαξε κάτι σε αυτό. Με τα παιδιά μου έχω πάντα τη σχέση που είχα. Οπως και συνεχίζω να έχω τους φίλους και τις παρέες μου. Μόνο single δεν νιώθω.

Τηλεόραση θα ξανάκανες; Πώς ήταν η εμπειρία σου στο Joy και συγκεκριμένα πώς ένιωσες τα τελευταία χρόνια – με την τριβή και του πρωινού– που πέρασες από την πλευρά της συνεντευξιάζουσας; Το είχες φανταστεί ποτέ ότι θα άλλαζαν οι ρόλοι;
Και στο Joy και στο πρωινό του Mega, πέρασα πάρα πολύ καλά και το εννοώ. Παρόλο που οι εκπομπές ήταν διαφορετικές, με άλλες απαιτήσεις –η μια live, η άλλη μαγνητοσκοπημένη– δουλέψαμε πολύ καλά και με τις δύο ομάδες. Οι συνεντεύξεις, η κουβέντα και κυρίως η επικοινωνία και η επαφή με τον κόσμο είναι αυτό που μου αρέσει κι ως τηλεθεάτρια. Το ότι βρίσκομαι, λοιπόν, εγώ απέναντι στον άλλον και οφείλω να τον κάνω να αισθανθεί άνετα, να αυτοσαρκαστεί ή να δείξει κάποιες άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, είναι ένα σύνθετο και πολύ ενδιαφέρον κομμάτι.

Πώς διατηρείς τη σιλουέτα σου; Ποια τα μικρά ή μεγάλα μυστικά για ένα υγιές σώμα και εμφάνιση, κατ’ επέκταση;
Τρέχω και κάνω ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Για μένα, όμως, η άσκηση είναι φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Η ώρα της γυμναστικής είναι η δική μου ώρα, θα εκτονωθώ, θα σκεφτώ, θα ακούσω τη μουσική μου και ιδρώνοντας θα προγραμματίσω την ημέρα μου. Αν δεν γυμναστώ το πρωί, δεν μπορώ να λειτουργήσω καλά στο υπόλοιπο της ημέρας. Προσέχω τη διατροφή μου, χωρίς ακρότητες, όπως και φροντίζω για την ενυδάτωση του οργανισμού, πίνοντας άφθονο νερό, φρέσκους χυμούς και πράσινο τσάι.

Το φλερτ είναι κομμάτι της νέας σου καθημερινότητας; Πώς λειτουργεί μια τόσο διάσημη γυναίκα σε αυτόν το τομέα, κι ενώ υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλο;
Δεν ξέρω… το μαθαίνω. (γέλια)

Κάτι που ενδιαφέρει πολλούς γονείς: με ποιο τρόπο ανακοινώσατε στα παιδιά σας την απόφασή σας να χωρίσετε; Ποια μεθοδολογία ακολουθήσατε ώστε να μην πληγωθούν, αλλά να κατανοήσουν τις ιδιαίτερες ψυχικές διεργασίες που περνούσατε εκείνο τον καιρό;
Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη συνταγή. Κάθε γονιός ξέρει το παιδί του και το βοηθά να διαχειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό κάναμε κι εμείς, έχοντας πάντα, όμως, δύο πράγματα κατά νου: την ειλικρίνεια και την αγάπη. Σε ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα, δεν μπορεί να δώσει κανείς συμβουλή, παρά μόνο οι ειδικοί.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;
Ο φόβος είναι περιοριστικός και αρκετές φορές προέρχεται από λανθασμένες πεποιθήσεις. Οπότε χρειάζεται δουλειά και αυτογνωσία. Κι αυτό κάνω.

Πότε έκλαψες για τελευταία φορά;
Συγκινούμαι εύκολα και με πολλά πράγματα, αλλά κλαίω σπάνια.

Τι αγαπάς περισσότερο στη ζωή σου;
Τα τρία μου παιδιά.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό Celebrity που κυκλοφορεί

Read More

And More