Μακελειό στην άσφαλτο. Νέα τραγωδία στη Φαρκαδόνα ένα χρόνο μετά.

Χθες στις 18:30 το απόγευμα σημειώθηκε ένα τραγικό δυστύχημα στο 17ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων Λάρισας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο αυτοκίνητα κινούνταν πίσω από ένα φορτηγό, όταν ξαφνικά o οδηγός του ενός πήγε να το προσπεράσει. Δεν τα κατάφερε. Τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν πάνω στο φορτηγό και συνολικά 7 επιβαίνοντες βρήκαν φρικτό θάνατο.

Νεκροί από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν ο οδηγός, η νύφη του, τα δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη σε νοσοκομείο και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Από το δεύτερο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί και οι τρεις νεαροί επιβαίνοντες ενώ ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Σκηνές θρήνου εκτυλίχθηκαν και στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Τρικάλων, που μεταφέρθηκαν οι 7 σοροί της τραγωδίας. Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς των θυμάτων, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Το δυστύχημα αυτό γίνεται ακόμα πιο τραγικό, καθώς σαν εχθές πριν από έξι χρόνια η ίδια περιοχή της Φαρκαδόνας θρηνούσε το θάνατο άλλων 7 ατόμων, εφτά μαθητών λυκείου που είχαν σκοτωθεί σε εκδρομή στα Καμμένα Βούρλα.

Δες το σπαραχτικό βίντεο όπως το δημοσίευσε το trikalanews.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt.gr

Read More

And More