Έλλη Κοκκίνου – Onirama: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα τους

Λίγες παραπάνω ημέρες θα περιμένουν τελικά για να συναντηθούν στην σκηνή του καλοκαιρινού Cabaret, στον χώρο του παλιού Romeo στην παραλιακή, οι Onirama και η Έλλη Κοκκίνου. Η αναβολή της πρεμιέρας τους που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 8 Μαΐου οφείλεται στην ολική ανακαίνιση που γίνεται στον χώρο που θα φιλοξενηθεί η πιο hot συνεργασία του καλοκαιριού.

Ως νέα ημερομηνία της πρεμιέρας τους επιλέχθηκε τελικά η Παρασκευή 15 Μαΐου όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του Cabaret at Romeo στο Facebook μαζί με μία φωτογραφία από τις πυρετώδεις εργασίες που γίνονται στον χώρο. Την φωτογραφία αναδημοσίευσαν στη συνέχεια και οι Onirama.

Πυρετώδης είναι και η προετοιμασία των Onirama και της Έλλης Κοκκίνου για τη συνεργασία τους που τα δύο μέρη περιμένουν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Είναι άλλωστε γνωστή η πολύχρονη φιλία που συνδέει τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη και την τραγουδίστρια. Και το αποτέλεσμα της συνάντησής τους στην ολοκαίνουργια σκηνή αναμένεται εκρηκτικό (δες εδώ περισσότερα για την συνεργασία τους).

Read More

And More