Αντώνης Ρέμος: Η Υβόννη του άλλαξε τη ζωή!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το καλοκαίρι, τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ και τα σενάρια περί γάμου έδωσε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο γνωστός τραγουδιστής που βρέθηκε στο Βουκουρέστι για μια μοναδική συναυλία μίλησε στο STAR την Υβόννη, τα σχέδια του και τις δυσκολίες που πέρασε. “Πέρασα ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι. Από την άποψη όσων αντιμετώπισα και συνεχίζω να αντιμετωπίζω. Αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι η αλήθεια για όλους μας θα βγει, όσο και εάν κάποιοι θέλουν να την πολεμήσουν”, υπογράμμισε.
Για τη σχέση του με την Υβόννη Μπόσνιακ που έχει απασχολήσει πολύ τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ο ίδιος αναφέρει το εξής; “Πλέον δεν έχω κανέναν σκοπό, ούτε να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε τίποτα. Αυτά που ζω στη ζωή μου, αυτά εισπράττετε κιόλας. Δεν θα κοιτάξω να δώσω τροφή, αλλά με έναν άνθρωπο που περνάω καλά και θέλω να πάω ένα σινεμά που λέει ο λόγος, θα κοιτάξω να περάσω και καλά. Εάν διαπιστώσω ότι κάποιος με ενοχλεί ή κάποιος είναι αδιάκριτος, θα κοιτάξω να κάνω κάποιες τρίπλες”
Ακόμη, για τα σενάρια που τον θέλουν να παντρεύεται, ο διάσημος τραγουδιστής λέει ότι πολλοί θέλουν να γίνουν κουμπάροι του, αλλά τελικά αυτός έχει γίνει κουμπάρος τους.

Read More

And More