Ε. Φουρέιρα: “Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι από φτωχή οικογένεια”!

Η εκκρηκτική Ελένη Φουρέιρα “άνοιξε” την καρδιά της και αποκάλυψε τα κρυφά μυστικά της. Η ίδια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το πρώτο προσωπικό τηας άλμπουμ και τους γονείς της.

“Είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια και δεν ντρέπομαι να το πω, ούτε το κρύβω. Μεγάλωσα πολύ φτωχά, αλλά πήρα πάρα πολλή αγάπη”, είπε η Έλενα στην εκπομπή “Επτά” με την Μαρία Σταματέρη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ήθελε πάντα να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος.
Παράλληλα, η νεραή τραγοδλίστρια εξομολογήθηκε πως από πολύ μικρή ήθελε να αποσπά την προσοχή. “Ήθελα πάντα να είμαι το κέντρο της προσοχής. Χόρευα και πήγαινα μπροστά τους. Όταν με μάλωνε η μαμά μου, έκανα ότι λιποθυμούσα για να έλθει η μαμά μου και να με ρωτήσει εάν είμαι καλά!”, τόνισε.
Τέλος, όσον αφορά το χαρακτηρισμό “σέξι” που της έχουν δώσει, αλλά και τα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό αποκάλυψε το εξής: “Για να το λένε ότι είμαι σέξι, έτσι θα είναι. Κάθε γυναίκα θα ήθελε να την αποκαλούν σέξι”, δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι αυτή την στιγμή, προτεραιότητα στην ζωή της είναι η δουλειά της και όχι ο έρωτας.

Read More

And More