Celebrities: Οι πιο καλοντυμένες της εβδομάδας που μας πέρασε!

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι κι αυτή οι επώνυμες κυρίες κυκλοφόρησαν στους δρόμους, παραβρέθηκαν σε μεγάλα events όπως η Ηaute Couture μόδα στο Παρίσι, και δεν έπαψαν λεπτό με τις στιλιστικές τους επιλογές να απασχολούν τα διεθνή μέσα. Το ίδιο συνέβη όμως και στην χώρα μας όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλές κυρίες με τις στιλιστικές τους επιλογές να μας αρέσουν πολύ! Εσένα;

To ΤLIFE σου συγκεντρώνει αυτές που ξεχώρισε, σου αναλύει τι φόρεσαν και θέλει να μάθει ποιά σου άρεσε εσένα περισσότερο!


Η πάντα chic Αngelina Jolie επέλεξε φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και δαντέλα του οίκου Michael Kors ενώ ο φάκελος που κρατάει είναι Jimmy Choo. H Cameron Diaz πέρασε την εβδομάδα της στο Παρίσι όπου βρέθηκε σε όλα τα shows υψηλής ραπτικής και με μαύρο mini φόρεμα, ankle boots και παλτό Versace απόλαυσε το catwalk. Την αμέσως επόμενη ημέρα η Diane Kruger με φόρεμα και μπότες Chanel είδε το show στο Grand Palais στο Παρίσι.


Η Drew Barrymore με μακρύ φόρεμα Ports 1961 και γόβες σε nude απόχρωση Salvatore Ferragamo. H Kate Beckinsale με φόρεμα pencil σε βαθύ κόκκινο, Michael Kors και η Κate Bosworth με φόρεμα cocktail με διαφάνεια του οίκου Valentino.


H Madonna που τον τελευταίο καιρό προμοτάρει την ταινία W.E βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με φόρεμα από βελούδο και τούλι Marchesa, ενώ η Τaylor Swift στην βόλτα της φόρεσε φούστα από το Asos.com, σακάκι Rick Owens και τσάντα Ralph Lauren. H Kate Borsworth λάμπει και σε αυτή της την εμφάνιση με φόρεμα Αltuzarra και γόβες Jimmy Choo.


H Ashley Olsen με ένα πολύ κοψό look και τσάντα από την προσωπική της collection που έχει με την αδερφή της Mary Kate, The Row. Η Donatela Versace οργάνωσε ένα πάρτυ στο Παρίσι κι εκεί η Emanuelle Alt (Εditor in chief της Paris Vogue) με μαύρο παντελόνι, λευκό t-shirt και σακάκι με κεντημένες πέτρες μαζί με την Diane Kruger με εμπριμέ φόρεμα Versace έδωσαν το “παρών”.


Στο πάρτυ που διοργάνωσαν οι υπεύθυνοι του Mad για το 2ο MAD Walk που είναι στις 8 Φεβρουαρίου, οι τρεις κυρίες που ξεχωρίσαμε ήταν: η Σίσσυ Φειδά με δερμάτινο παντελόνι, λευκό t- shirt και μαύρο σακάκι, η Ελένη Φουρέιρα με γκρι και μαύρη διχρωμία αλλά και η Βίκυ Καγιά με πολύ κομψό φόρεμα που άνοιγε στη μέση (και είχε γιακά peter pan).


Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νικόλ Κοτόβος, παραβρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του αγαπημένου της και επέλεξε πολύ σικάτο σύνολο με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και σακάκι Chanel. Eνώ στην ίδια εκδήλωση μας άρεσε η επιλογή της Κατερίνας Τσάβαλου. Η Blake Lively από την άλλη, μπορεί να μην βρέθηκε στην χώρα μας, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με το φόρεμα με την ασπρόμαυρη διχρωμία.


H Sarah Jessica Parker επέλεξε φόρεμα από παγιέτα με ρίγα Tory Burch και το συνδύασε με βελούδινο σακάκι Yves Saint Laurent και γόβες Manolo Blahnik. H Jessica Alba με τζιν που κολάκευε τη σιλουέτα της J Brand και παπούτσια Casadei. Ενώ τη Nicole Kidman την πέτυχε ο φακός να βγαίνει από καφέ με πολύ minimal σύνολο.

Read More

And More