Εντυπωσιακές κρεβατοκάμαρες για κάθε γούστο!

Αν θέλεις η μέρα σου να ξεκινά και τελειώνει όμορφα, αν δεν κάνεις εκπτώσεις στην αισθητική σου κι αν κατανοείς ότι το μέρος που ξεκουράζεσαι και ηρεμείς είναι από τα πιο σημαντικά τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την εταιρία Κούρτης. Εκεί γνωρίζουν τι θα πει mix & match υψηλού σχεδιασμού, ατμόσφαιρας, ποιότητας και προσωπικότητας.

Η κρεβατοκάμαρα είναι το δωμάτιο με το οποίο ως επί πλείστον δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ όσο με τα πιο “κοινωνικά” όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Όμως το ξεκίνημα μιας νέας ζωής, ενός καινούριου χώρου, πρέπει να το αντιμετωπίζουμε σαν το ξεκίνημα μιας νέας μέρας οπού χρειαζόμαστε την περισσότερη ηρεμία, να τα βρούμε με τον εαυτό μας, να συνομιλήσουμε, να ξυπνήσουμε και τέλος να γυρίσουμε να ξεκουραστούμε για το επόμενο πρωί.
Κάνοντας μια νέα αρχή, ένα γάμο αλλά και στην προσμονή της δημιουργίας μιας οικογένειας η εταιρία Κούρτης είναι κοντά στα νέα ζευγάρια για να κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα με έπιπλα υψηλών προδιαγραφών από οίκους του εξωτερικού!
Με αυτές τις σκέψεις λοιπόν στην εταιρία Κούρτη προσπαθούμε να καλύψουμε όλα τα γούστα και να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερη για τον κάθε πελάτη. Xρησιμοποιώντας ξύλο, δέρμα, ύφασμα προσπαθούμε να αποδώσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα από το πιο κλασικό στιλ στο ποιο contemporary με λύσεις μοντέρνες που άλλοτε έχουν να κάνουν με το ύφος και άλλοτε με τα υλικά.


Kρεβατοκάμαρα Leonardo

H νέα οικολογική σειρά Leonardo του οίκου ArteBrotto η οποία έχει μια ιδιαίτερη συναρμολόγηση όπου δεν χρησιμοποιούνται μεταλλικά στοιχειά αλλά τα ίδια τα ξύλα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να θηλυκώνουν το ένα μέσα στο άλλο καθώς και το λούστρο λαδιού το οποίο είναι 100% natural δίνουν ένα πολύ ιδιαίτερο φινίρισμα.

Kρεβατοκάμαρα Elettra

Kρεβατοκάμαρα Elettra

Στην ίδια λογική κινήθηκε και η Cantiero με τη σειρά Elettra χρησιμοποιώντας σε πολλά από τα έπιπλά της το λούστρο λαδιού καθώς είναι η νέα τάση για το 2012.


Kρεβατοκάμαρα Elettra

Kρεβατοκάμαρα Elettra

Kρεβατοκάμαρα Elettra

Καθώς και η Serta με κρεβάτια τα οποία παραπέμπουν σε metropolitan style χρησιμοποιώντας το δέρμα ή το ύφασμα με έναν τρόπο πιο corporate δίνει έμφαση σε πιο “αντρικές” γραμμές.

Χαρακτηριστική όμως της εταιρίας Κούρτη είναι και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται με κρεβατοκάμαρες του στιλ της εταιρίας PLM.

Kρεβατοκάμαρα Malea
Το ενδιαφέρον σε μια κρεβατοκάμαρα είτε βρισκόμαστε στην πόλη, στο βουνό ή στη θάλασσα είναι ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στοιχειά από οτιδήποτε μας εμπνέει και να τα προσαρμόσουμε δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Κρεβατοκάμαρα Malea
Σε αυτές τις λύσεις το style και την έμπνευση μας δίνει η εταιρία Stanley χρησιμοποιώντας υλικά όπως η ψάθα και τα παστέλ χρώματα στις πατίνες.

TIP: Έστω κι αν πρόκειται για ένα αστικό σπίτι γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε στοιχειά από τη σειρά Coastal living resort του οίκου Stanley σε συνδυασμό με πιο luxuries υφάσματα και αξεσουάρ με τα λεγόμενα «καπνιστά» χρώματα;
Στην εταιρία Κούρτη βασική αρχή είναι το mix & match στοιχείων από τη φύση, στιλ διακόσμησης ακόμα και στοιχείων από την παράδοση κάθε λαού. Όλα τα παραπάνω αναμειγνύονται και δημιουργούνται μοναδικοί χώροι για τον καθένα.
Κούρτης ΙΝ HOUSE: Λ. Κηφισίας 176, Μαρούσι, τηλ.: 2108066495 / Λ. Ποσειδώνος 54, Αλίμος, τηλ.: 210 9852407 / Εθν. Αντιστάσεως 173, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310478700

Read More

And More