Πριν βγεις στην αγορά για να ψωνίσεις jean, κάνε μια βόλτα στις βιτρίνες του TLIFE!

Είναι το shopping που δεν πρόκειται να σταματήσεις ποτέ… Το τζιν ρούχο είναι κάτι που πάντα θα υπάρχει στην ντουλάπα σου! Και είναι και κάτι που πάντα φροντίζεις να ψωνίζεις. Πριν βγεις λοιπόν για ψώνια ρίξε μια ματιά στις επιλογές που έχεις…

Το τζιν είναι το μοναδικό ρούχο που φοριέται από όλον τον κόσμο, είναι πρακτικό, εύχρηστο και σε κάνει να μην χάνεις λεπτό το στιλ σου. Πλέον δεν είναι μόνο το παντελόνι που κυριαρχεί στην ντουλάπα αλλά και το σορτσάκι που δύσκολα το αποχωρίζεσαι ακόμη και τους χειμερινούς μήνες επάνω από μαύρο οπακ καλσόν. Όσο για το τζιν πουκάμισο, εδώ και δύο χρόνια έκανε δυναμικό come back και πλέον αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου.

Η Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και επέστεψε με τις σακούλες της γεμάτες με τζιν παντελόνια, σορτς και πουκάμισα για σένα. Κάνε κλικ λοιπόν επάνω στο τζιν της προτίμησής σου και δες όλους τους τρόπους που μπορείς να τα φορέσεις και να τα συνδυάσεις.

Και για να είσαι σίγουρη πως κάνεις τη σωστή επιλογή κάνε κλικ εδώ ώστε να βρεις το σωστό σχέδιο τζιν για το σώμα σου.


Ένα τζιν παντελόνι μπορεί να φορεθεί σε κάθε ώρα της ημέρας σου αρκεί να δώσεις την πρέπουσα σημασία στο πως θα το φορέσεις ώστε να ταιριάζει αυτόματα στον τόπο και στο χρόνο της εξόδου. Ψηλές γόβες το κάνουν πιο βραδινό ενώ ένα ριγέ τοπ δίνει μία πιο ανοιξιάτικη πινελιά.


Το τζιν πουκάμισο είναι αγάπη με την πρώτη ματιά αφού με το που το δοκιμάσεις δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς. Βοηθάει να κρύψεις ατέλειες μη χάνοντας το στιλ σου και παράλληλα συνδυάζεται με τα πάντα. Φόρεσέ το με μαύρο στενό φόρεμα, καλσόν μαύρο ανοιχτό και αρβυλάκια για πιο ροκ εμφανίσεις, με κόκκινο παντελόνι ακόμη και με τζιν. Θυμήσου πως όταν κάνουμε ένα total τζιν σύνολο να μην είναι στην ίδια απόχρωση.


Το τζιν σορτσάκι είναι sexy και είναι κάτι που κάθε γυναίκα θέλει να φοράει -αξίζει ακόμη και η δίαιτα του Καλοκαιριού αφού θα αναβαθμίσει όλο σου το στιλ. Δοκίμασε με μαύρο σκούρο καλσόν, μακριά τοπ ακόμη και με σακάκι και θα δεις πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Read More

And More