Η Ρ. Κορομηλά στο “Πρωινό Mou”, για τον μπαμπά της, την κόντρα με την Ελένη και για τις κριτικές…

Μπορεί να μιλάει σπάνια στις κάμερες και στον Τύπο, όμως, όταν η Ρούλα Κορομηλά αποφασίζει να μιλήσει, έχει μάθει να μιλάει με ειλικρίνεια, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος, για ότι κι αν την ρωτούν ! Με την γνωστή της ειλικρίνεια ,λοιπόν, και το γνωστό της χαμόγελο, μίλησε σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια στην κάμερα του “Πρωινού Mou”, παραχωρώντας ουσιαστικά στο Mega, μία από τις λίγες συνεντεύξεις της.

Η συζήτηση με τον ρεπόρτερ Τάσο Θεοδώρου, ξεκίνησε με την Ρούλα να στέλνει τα φιλιά της και τα χαιρετίσματά της στην ομάδα του Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα :

“Γιώργο μου είσαι τσέντλεμαν… Καταλαβαίνω πολύ καλά πότε κάνεις πίσω για να αφήσεις χώρο στην Φαίη… Σας βλέπω, μου αρέσετε… Είσαστε ευχάριστοι και έχετε απίστευτα θετική διάθεση…” είπε η Ρούλα.

– Δεν έχετε ανασφάλειες; Δεν έχετε πρόβλημα να πείτε το ποιος σας αρέσει και αναγνωρίζετε την επιτυχία του άλλου…
– Ανασφάλειες γιατί να έχω; Οι άνθρωποι που έχουν το ταλέντο και την επιτυχία που είχα εγώ στην ζωή μου, είναι μεγάλο ελάττωμα να είναι ανασφαλείς. Δεν υπάρχει λόγος να μην χαίρεσαι με την επιτυχία των άλλων και να ζηλεύουν… Το να ζηλέψεις μία καλή δουλειά, είναι άλλο πράγμα… Με αυτή την έννοια ,λοιπόν, μπορεί και να έχω ζηλέψει στο παρελθόν. Ομως, θέλω να σου πω κάτι… Ποτέ στην ζωή μου και στην καριέρα μου δεν έχω χλευάσει και δεν έχω συκοφαντίσει τους συναδέλφους μου… Ποτέ δεν έχω πει κάτι με κακία και μίσος και νομίζω πως κανείς παλιότερα δεν έκανε κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με τώρα… Τώρα βλέπω στον χώρο της τηλεόρασης και το μίσος και την κακία, εντονότατα !

– Σας λείπει η τηλεόραση; Σας λείπουν τα πράγματα που κάνατε όλα τα προηγούμενα χρόνια στην τηλεόραση;
– Πίστεψέ με, ότι έζησα ανήκει στο παρελθόν… Αυτό που ενδιαφέρει είναι το τώρα… Και αντιμετωπίζω το τώρα με χαρά, αισιοδοξία και θετικότητα. Νιώθω περήφανη για ότι έκανα ,όμως, δεν ζω με το παρελθόν μου !

– Εχετε σκεφτεί ποτέ πως έχει έρθει το τέλος της Ρούλας στην τηλεόραση;
– Οχι, γιατί δεν είμαι καθόλου μίζερη, απαισιόδοξη και γκρινιάρα…

– Τελικά, υπάρχει αυτή η κόντρα σας με την Ελένη Μενεγάκη ;
– Εχω βαρεθεί να λέγονται διάφορα πράγματα που δεν ισχύουν και ξέρω και την σκοπιμότητα. Τι κόντρα ,λοιπόν, μπορώ να έχω με την Ελένη; Έχουμε δύο εντελώς διαφορετικές πορείες επαγγελματικά και έχουμε βιώσει και εντελώς διαφορετικά πράγματα προσωπικά. Ούτε στην σφαίρα της φαντασίας δεν υπάρχει η κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη. Την συμπαθώ την Ελένη και δεν είναι τυχαίο που όλα αυτά τα χρόνια ο κόσμος την ακολουθεί πιστά. Η Ελένη είναι μία σημαντική αξία στον χώρο της τηλεόρασης.

– Γιατί δεν έχετε πάει καλεσμένη στην εκπομπή της ;
– Αποφεύγω να εμανίζομαι σε εκπομπές για πολλούς λόγους. Εχω κι αυτή την διοικητική θέση στο κανάλι και πρέπει να είμαι προσεκτική.

– Εκανε κάποιες δηλώσεις πρόσφατα για τις “κουτσομπλευτικές εκπομπές”, όπως είπε…
– Δεν ξέρω τι είπε, δεν άκουσα και δεν σχολιάζω ποτέ τα λεγόμενα των συναδέλφων μου.

– Οι αρνητικές κριτικές σας ενοχλούν;
– Τα πρώτα χρόνια και πριν από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, ναι ότι διάβαζα με ενοχλούσε… Στεναχωριόμουν και για όλα αυτά που ακούγονταν για μένα, γιατί ήταν και ο μπαμπάς μου άρρωστος για αρκετό καιρό – κάτι το οποίο φυσικά δεν ήταν γνωστό – και φοβόμουν πως με όλα αυτά, θα επιδεινωνόταν η κατάστασή του. Ομως, έκανα λάθος… Γιατί ο μπαμπάς μου ήξερε ποια είμαι, ήξερε τι ακριβώς συνέβανε γι ΄αυτό και πάντα έκλαιγα στην αγκαλιά του !

Read More

And More