“Παρέμβαση” : Η νέα πολιτική εκπομπή του Alpha !

Τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα γύρω μας αλλάζουν. Μία καινούργια περίοδος έχει ήδη ξεκινήσει, με νέους κανόνες και νέους πρωταγωνιστές. Η “Παρέμβαση” αποτελεί μία νέα ενημερωτική εκπομπή για τη νέα αυτή εποχή, με παρουσιάστρια τη Γιάννα Παπαδάκου.
Αυτή την Τετάρτη ,λοιπόν, η αυλαία της εκπομπής ανοίγει και υποδέχεται τον πρώτο της καλεσμένο, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, τον οποίο και θα δούμε σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Τι απαντά για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία μετά το PSI; Τι μέτρα έπονται; Πόσο δύσκολος είναι ο δρόμος της ανάκαμψης;
Ακόμα, ποιες είναι οι σκέψεις του για την επόμενη ημέρα του ΠΑΣΟΚ; Θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα στο κόμμα και την κοινωνία; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δέχεται ερωτήσεις από τη Γιάννα Παπαδάκου αλλά και πολίτες και καλείται να σχολιάσει παρεμβάσεις ειδικών, σε μία κρίσιμη συγκυρία τόσο για τη χώρα όσο και για το ΠΑΣΟΚ.
Τέλος, να σας επισημάνω πως η συγκεκριμένη εκπομπή θα προβάλλεται από τον Alpha κάθε Πέμπτη, στις 11.00 το βράδυ και μόνο η πρεμιέρα της θα μεταδοθεί εκτάκτως αύριο.

Read More

And More