M. Menounos: Ζήτησα συμβουλές από τη Χρουσαλά για να τα βγάλω πέρα στο Dancing!

O Γιώργος Σατσίδης ταξίδεψε στο Los Angeles με αφορμή την απονομή των φετινών Όσκαρ και συνάντησε στο κόκκινο χαλί την Maria Menounos που κάλυπτε την τελετή για το ΝΒC. Η Maria μίλησε για την πρόταση για το αμερικανικό Dancing with the Stars και για το ότι ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα και την προετοιμασία για το live!

Τηλεφώνησα πρόσφατα στη Μαριέττα (Χρουσαλά) και της ζήτησα να μου πει πώς τα έβγαλε πέρα με τις σκληρές πρόβες….είναι πολύ επίπονο χριστέ μου, καθημερινά κάνω practice και πονάει όλο μου το σώμα…Πάντοτε έκανα γυμναστική, πιλάτες και γιόγκα αλλα δεν είναι αρκετό από ότι φαίνεται!” Αυτά δήλωσε η όμορφη παρουσιάστρια για την συμμετοχή της στο αμερικάνικο show!

Θα συμμετείχε όμως στο ελληνικό Dancing; “Αν έβρισκα το χρόνο γιατί όχι; Το θέμα είναι ότι μάλλον από ότι ξέρω τα δύο σόου ξεκινάνε ταυτόχρονα αλλά για την Ελλάδα θα το έκανα…Τώρα σκέφτομαι να βγω με μία ελληνική σημαία κάπου πάνω μου για να προκαλέσω θετικά σχόλια για τη χώρα μας. Η δημοσιότητα που έχει η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό δεν είναι καθόλου καλή, η εικόνα της χώρας έχει χαλάσει αλλά στο χέρι μας είναι να την φτιάξουμε…Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξει…Είμαι βέβαιη ότι σε λίγα χρόνια θα είναι καλύτερα τα πράγματα… Και εδώ στις ΗΠΑ η οικονομία δεν είναι στα καλύτερά της αλλά ο τρόπος που τα μίντια χειρίζονται την κατάσταση είναι διαφορετικός…Και φυσικά τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης της Αθήνας , έτσι όπως μεταδίδονται κάνουν πολύ κακό!”.

Τέλος, η Maria στέλνει στους Έλληνες ένα μήνυμα: “Να είναι θετικοί, δυνατοί, αισιόδοξοι…Να έχουν πάθος και αγάπη για την Ελλάδα, θα έρθουν καλύτερες μέρες είμαι σίγουρη!

Read More

And More