Dreamy Moments: Οργάνωσε τον γάμο σου με μεράκι κι αγάπη!

Αν έχεις παρακολουθήσει την Jennifer Lopez, όχι μόνο ως τραγουδίστρια αλλά και ως ηθοποιό, θα έχεις δει την ταινία “The Wedding planner” ή «Ο γάμος του εραστή μου». Η Mary Fiore (Jennifer Lopez) είναι οργανώτρια γάμων. Δουλειά της είναι λοιπόν να ρυθμίζει τα πάντα ώστε η γαμήλια τελετή να είναι όπως ακριβώς τη φαντάζονται οι μελλόνυμφοι. Έχει τη λύση για οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά (..εκτός από τα της προσωπικής της ζωής!!). Δεν χρειάζεται όμως να γνωρίζεις την Mary Fiore για να οργανώσεις έναν πετυχημένο γάμο ή μια βάπτιση ή ένα παιδικό πάρτι ή έστω ένα πάρτι μεταξύ φίλων. Όλες αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλές όμορφες στιγμές της ζωής μας. Στιγμές που θέλουμε να χαρούμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε. Και με την βοήθεια της Dreamy Moments μπορείς να πετύχεις αυτό που θέλεις, μπορείς να έχεις αυτό που ονειρεύεστε

Ποιοί είναι οι Dreamy Moments;
Είναι σύμβουλοι οργάνωσης εκδηλώσεων όπως οι αντίστοιχοι wedding planners στην Αμερική και Αγγλία. Δουλειά τους είναι να συζητήσουν μαζί σου, να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούν για αυτό που θέλεις να οργανώσεις και να σου δώσουν ιδέες και λύσεις που πιθανώς να μην είχες σκεφτεί. Σε απαλλάσσουν από το μεγαλύτερο μέρος του άγχους σου μιας και αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα πάντα! Σου υποδεικνύουν προμηθευτές και οίκους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ώστε να γίνει ο γάμος των ονείρων σου. Αξίζει να σου αναφέρω η Dreamy Moments είναι τελείως ανεξάρτητη από τον οποιοδήποτε προμηθευτή ή οίκο και λειτουργεί καθαρά συμβουλευτικά και ανεπηρέαστα με αντικειμενικό σκοπό να γίνει η πιο σωστή και καλύτερη επιλογή. Σε βοηθούν ώστε να πετύχεις καλύτερες τιμές, σε προστατεύουν από λάθη σε αποφάσεις ή επιλογές που μπορεί να έχουν να κάνουν με οποιαδήποτε και οτιδήποτε από τις 25 τουλάχιστον κατηγορίες προμηθευτών, οίκων, αγαθών και υπηρεσιών που μπορεί να ανατρέξετε και να χρησιμοποιήσετε (χώροι δεξιώσεων, οίκοι νυφικών, φωτογράφοι, catering, προσκλητήρια, μέχρι και εσώρουχα για την νύφη). Βρίσκονται δίπλα σου όταν τους χρειάζεσαι, σε συνοδεύουν παντού και όπου νιώθεις ότι υπάρχει ανάγκη, σου υπενθυμίζουν την κάθε στιγμή αυτά που πρέπει να γίνουν και ελέγχουν ότι αυτά έγιναν σωστά και στην ώρα τους. Είναι παρόντες και πριν απ’ όλους στους χώρους τελετής και δεξίωσης ή στον χώρο γενικότερα της όποιας εκδήλωσης ώστε όλα να βαδίσουν ομαλά, να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να εξασφαλίσουν την κανονική ροή του συνόλου του event.

Και όσον αφορά τις τιμές τους; Απόλυτα προσιτές, καθόλου απαγορευτικές αφού σε γλυτώνουν από πολύ άγχος, τσάμπα τρέξιμο και ταλαιπωρία!

Στην Dreamy Moments δεν έχουν μαγικά ραβδάκια, ούτε είναι συμμαθητές του Harry Potter. Αυτό που κάνουν το κάνουν με επαγγελματισμό, αγάπη, φιλότιμο, πολύ διάθεση και με πολύ μεράκι. Ο στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Η σημαντική ημέρα να τελειώσει με ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο για όλους.

Read More

And More