Τι αλλάζει στον τρόπο αποχώρησης των… “Ταλέντων” του ΑΝΤ1 !

Τα… ψέματα τελείωσαν ! Η πιο μεγάλη ώρα των “Ταλέντων” του ΑΝΤ1 είναι τώρα… Βλέπετε, την επόμενη Κυριακή – γιατί αυτή την Κυριακή δεν έχει ταλέντα, έχει εκλογές – ξεκινούν οι ημιτελικοί στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, μιας και η διαδικασία των οντισιών ολοκληρώθηκε.

Ετσι, μέσα από τρεις – τέσσερις εκπομπές θα δούμε να παρελαύνουν από τους δέκτες μας οι πιο ταλαντούχοι, για να καταφέρουμε στο τέλος να ανακαλύψουμε το πιο μεγάλο, φετινό τηλε-ταλέντο ! Μάλιστα, απ ΄ότι έφτασε στα αυτιά μου, αυτή την φορά αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης ή μάλλον αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας που οδηγεί στην αποχώρηση.

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, κάθε εβδομάδα δεν θα ψηφίζει μόνο η επιτροπή και ο κόσμος για το ποιος θα μείνει και το ποιος θα φύγει, αλλά θα αναλάβει δράση και το… πλατό !

Με άλλα λόγια, κάθε Κυριακή δεν θα έχουμε να κάνουμε με δύο αποχωρήσεις, αλλά με τρεις, όπου ο πρώτος παίκτης θα φεύγει μετά από την ψηφοφορία των Περρή, Μανωλίδου και Χριστόπουλου, ο δεύτερος σύμφωνα με το τι θα… προστάξουν οι τηλεθεατές από το σπίτι και ο τρίτος ; Ο τρίτος θα φεύγει μετά την αρνητική ψήφο που θα του έχει δώσει ο κόσμος που θα παραυρίσκεται στο πλατό !

Read More

And More