Δάντης: Αν δεν είχαν προηγηθεί αυτά που έκανα δεν θα υπήρχαν στη σκηνή άνθρωποι σαν τον Χατζηγιάννη!

Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για αυτούς που του άλλαξαν τη ζωή, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Έλενα Παπαρίζου.

Κάνοντας τον πρώτο απολογισμό του λέει: “Tα τελευταία δύο χρόνια σοκάρομαι, γιατί έχουν αρχίσει να με φωνάζουν στον πληθυντικό! Κοιτώντας προς τα πίσω, συνειδητοποίησα πόσο και πόσους έχει επηρεάσει η μουσική που κάναμε στο παρελθόν. Αν, για παράδειγμα, δεν είχαν προηγηθεί αυτά που έκανα εγώ, δεν θα υπήρχαν στη μουσική άνθρωποι όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Το λέω με καμάρι – πως έκανα πράγματα ακραία μουσικά – και σε επίπεδο παραγωγής στο εξωτερικό…” είπε χαρακτηριστικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η γνώμη του για τον τραγουδιστή δήλωσε: “Ο Χατζηγιάννης είναι ένας πολύ ταλαντούχος δημιουργός, ως τραγουδιστής, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο…”

Για την Έλενα Παπαρίζου είπε: “Πιστεύω ότι την Έλενα δεν τη διαχειρίστηκαν κάποιοι άνθρωποι τόσο καλά στο παρελθόν, όσον αφορά στο ρεπερτόριο της”. Ευθύνεται ο σύντροφος και παράγωγός της Τόνυ Μαυρίδης; “Δεν το ξέρω αυτό, γιατί, όταν γνώρισα την Έλενα, ο Τόνι έκανε το management, και μάλιστα το έκανε πάρα πολύ καλά. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε και ποιοι ευθύνονται…”



Πόσο τον έχει αλλάξει ο ερχομός της κόρης του;
“Εκτός από την κόρη μου, για πρώτη φορά έχω στη ζωή μου έναν άνθρωπο, τη σύντροφό μου, που με καταλαβαίνει απόλυτα. Η σχέση μας εξελίσσσεται πάρα πολύ σοβαρά. Εγώ, ως καλλιτέχνης, ειμαι λίγο στον… κόσμο μου και εκείνη δεν με περιορίζει καθόλου. Τι να πω για την αγκαλιά και το χαμόγελο της κόρης μου; Έτσι ένιωθα κι όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Απλώς με εκείνον είναι πια διαφορετικά γιατί ζει στο Οχάιο- η απόσταση είναι μεγάλη και είναι πια έφηβος. Είναι δε ένας classic rock τύπος, που παίζει κιθάρα και τραγουδά σε συγκροτήματα και είναι πια το φιλαράκι μου. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με τα παιδιά μου: Δεν μπορώ να τους πω με τίποτα “όχι”.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί.

Read More

And More