H Katherine Heigl μιλάει για τη χαοτική ζωή της μητρότητας!

Η 33χρονη διάσημη ηθοποιός είναι πλέον μητέρα – κάτι που επιθυμούσε πάντα – μιας και υιοθέτησε δυο παιδάκια, εκ των οποίων το ένα είναι από την Λουισιάνα… Παρόλα αυτά, αν και ήθελε πολύ να γίνει μανούλα, παραδέχτηκε πως η ζωή της μετά την απόκτηση των δύο παιδιών έχει γίνει αρκετά πιο… χαοτική, για την ίδια και τον συζυγό της, Josh Kelley.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό “Hello” ανέφερε πως όλη αυτή η εμπειρία με τα νεογέννητα παιδιά είναι κάτι πρωτόγνωρο για εκείνη και παρ’ όλο που είχε προετοιμαστεί ψυχολογικά, η λαχτάρα της τελικά να το ζήσει στο έπακρο όλο αυτό, διήρκησε μόνο λιγους μήνες. Ο λόγος είναι ότι δεν κοιμάται τώρα πια τα βράδια και η κούραση από την αϋπνία την κάνει να φαίρεται σαν ζόμπι.

Η άλλη της κορούλα, ηλικίας τριών ετών, κατάγεται από την Νότια Κορέα και όπως δήλωσε η Katherine, έχει ήδη αναλάβει καθήκοντα μεγάλης αδερφής και το μόνο που θέλει είναι να προστατεύει την μικρότερη.

Πάντως παρά τις δυσκολίες που δηλώνει η Heigl ότι αντιμετωπίζει λόγω της μητρότητας, δείχνει αρκετά γενναία και εκμυστηρεύεται στο περιοδικό πως παραμένει επιθυμία της να αποκτήσει πολλά παιδιά ακόμη… και μάλιστα τέσσερα.

Read More

And More