Φαίη και Γιώργος : Που θα βρίσκονται σήμερα αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής ;

Σήμερα το μεσημέρι ως γνωστόν θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους για το “Πρωινό Mou” ! Σήμερα το μεσημέρι η πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή του Mega μας το κουνάει το μαντήλι και θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας από Οκτώβρη, μιας και μετά την φετινή, σαρωτική της επιτυχία, εννοείται πως συνεχίζει απτόηττη την τηλεοπτική της πορεία.

Ομως, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, δεν πρόκειται αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής να πάνε σπίτι τους να πάρουν τον μικρό Γιαννάκη και να κάνουν κάποια βουτιά στην θάλασσα της Βουλιαγμένης που είναι και η αγαπημένη τους συνήθεια.

Αυτό το μεσημέρι η Φαίη και ο Γιώργος αποφάσισαν να το αφιερώσουν εξαιρετικά στο “Πρωινό Mou” και για την ακρίβεια στους συνεργάτες της εκπομπής. Ετσι, έχουν κανονίσει όλοι μαζί να πάνε για φαγητό, όπου κάτι μου λέει πως θα το… ρίξουν εντελώς έξω, όντας πια χαλαρωμένοι από το άγχος της σεζόν που μόλις έφυγε και φυσικά με το χαμόγελο της επιτυχίας διαγραμμένο φαρδύ-πλατύ στα πρόσωπά τους.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της σημερινής, αποχαιρετιστήριας συνάντησής τους, το πιο πιθανό είναι να ανακοινώσουν και στην ομάδα τους πως συνεχίζουν έτσι ακριβώς όπως έχουν (άλλωστε τα έχουμε ξανά πει αυτά, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις…) και την επόμενη χρονιά, μιας και το πότε θα πέσουν οι υπογραφές τους με το Mega, είναι απλά ζήτημα χρόνου και πιο συγκεκριμένα, λίγων ημερών !

Read More

And More