Πρωινάδικα και Ελένη πάνε… διακοπές !

Τα… κουβαδάκια τους παίρνουν σήμερα και φεύγουν για άλλη παραλία οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega και του ΑΝΤ1, όπως επίσης και η μεσημεριανή, ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha. Τόσο το «Πρωινό Μou» και το «Πρωινό ΑΝΤ1» όσο και η “Ελένη” μας εύχονται «καλό καλοκαίρι» και μας κλείνουν ραντεβού και πάλι για Οκτώβρη !

Ενα ραντεβού το οποίο βέβαια για να ακριβολογώ δεν μας το κλείνουν ακριβώς… όλοι ! Και τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως εννοείται πως από το Φθινόπωρο θα έχουμε πάλι στους δέκτες μας και το “Πρωινό Mou” και το “Πρωινό ΑΝΤ1”, αλλά και την “Ελένη”, μόνο που σε αυτό το ραντεβού δεν θα είναι ίδιοι οι πρωταγωνιστές !

Βλέπετε, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, θα συνεχίσουν την τηλεοπτική τους πορεία και για τρίτη σεζόν στο Μεγάλο Κανάλι, όπως το ίδιο άκριβώς εννοείται πως θα συμβεί και για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου πάνε γι’ άλλα, μια και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν για του χρόνου να αναζητήσουν νέους παρουσιαστές, αφού η τηλεοπτική ιστορία έδειξε, πως το φετινό τους τηλεοπτικό πείραμα, ούτε έτυχε, ούτε πέτυχε και έτσι μέσα στο καλοκαίρι θα ξεκινήσουν το σαφάρι της αναζήτησης των νέων παρουσιαστών !

Read More

And More