Διαγωνισμός: Εσείς διαλέγετε, το www.welovetoys.gr χαρίζει!

Η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει… Τα πιτσιρίκια είναι ενθουσιασμένα στην ιδέα και μόνο ότι θα πάρουν καινούργια σχολική τσάντα, μολύβια, τετράδια… Οι γονείς προβληματίζονται…
Το tlife σας βγάζει από τη δύσκολη θέση με ένα μοναδικό διαγωνισμό σε συνεργασία με το www.welovetoys.gr που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα σε μικρούς και… μεγάλους!

Το www.welovetoys.gr είναι εδώ και στους δύσκολους καιρούς, για να μην μείνει κανένα πιτσιρίκι παραπονεμένο και χαρίζει 3 σχολικές τσάντες ή τσάντες νηπίων που θα επιλέξετε εσείς!

Πώς θα συμμετέχω;
Η διαδικασία είναι πολύ απλή!
1. Κάντε κλικ στο www.welovetoys.gr. Περιηγηθείτε στη μεγάλη γκάμα προϊόντων σε σχολικές ή βρεφικές τσάντες που έχει το welovetoys.gr και επιλέξτε το σχέδιο τσάντας που προτιμάτε.
2. Κάντε copy το link του προϊόντος που επιλέξατε και στείλτε το σαν σχόλιο στο tlife μαζί με το όνομα του προϊόντος της επιλογής σας, το όνομά σας και το τηλέφωνό σας (τα τηλέφωνα δεν δημοσιεύονται) για να μπείτε στην κλήρωση για τα τρία δώρα.

Πώς θα ξέρω αν κέρδισα;

Τα σχόλια των συμμετεχόντων θα μπουν σε κλήρωση που θα γίνει από το tlife στις 28.08 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 29.08. Και όχι μόνο! Οι τυχεροί νικητές αφού επικοινωνήσουν με το welovetoys.gr θα δουν το δώρο τους να έρχεται στην πόρτα τους εντελώς δωρεάν!

Read More

And More