Best Dressed of The Week! Δες τι φοράνε οι celebs και ψήφισε την καλοντυμένη της εβδομάδας!

Tι είναι αυτό το συναίσθημα ευχαρίστησης που έχεις όταν έχεις να βαθμολογήσεις κάτι ποτέ δεν το κατανόησα. Παρόλα αυτά είναι πολύ ευχάριστο και ακόμη πιο διασκεδαστικό να μπορείς να βλέπεις κάτι και με ένα “κλικ” να εκφράζεις την προτίμησή σου. Έτσι όπως κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και ναι αυτή τη φορά στη λίστα με τις καλοντυμένες είναι και πολλές Ελληνίδες και σου ζητάμε να επιλέξεις εσύ την πιο καλοντυμένη.

Είναι πάντα δύσκολη απόφαση να αναδείξεις μόνο μία αφού όλες που βρίσκονται εδώ είχαν αυτό το κάτι που μας άρεσε πολύ. Ξεχωρίζω την Τόνια Σωτηροπούλου με την βελούδινη πράσινη δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos, την Kate Bosworth με την πιο glam εμφάνιση και την Olivia Palermo με το απόλυτο casual chic ντύσιμο. Εσύ; Ποια ψηφίζεις;


Η Jennifer Garner συνόδεψε τον Ben Affleck στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας με μπλε φόρεμα Roberto Cavalli. H Kate Bosworth με εντυπωσιακό φόρεμα που το φόρεσε τόσο σωστά που δεν έχασε ούτε στιγμή την chic διάστασή του -με την υπογραφή της Stella McCartney. To clutch είναι Proenza Shoulder και τα πέδιλα Giuseppe Zanotti. H Alesandra Ambrosio με μακρύ φόρεμα με έντονα χρώματα της BCBG Max Azria.


H Alexa Chung με ρομαντικό φόρεμα του οίκου Chanel. Η Jessica Alba με μεταξωτό παντελόνι Twenty8Twelve και δερμάτινο jacket Ralph Lauren. H Olivia Palermo με δερμάτινο παντελόνι, γούνινο πανωφόρι και φάκελο τσάντα σε animal print.


H Rose Byrne με total Chanel σύνολο ενώ η Sienna Miller έδωσε μαθήματα styling με τον τρόπο που συνδύασε το print παντελόνι της και ναι σου προτείνω να το κάνεις κι εσύ. Το κόκκινο φόρεμα Prabal Gurung της Kate Hudson έκοψε την ανάσα πολλών με το βαθύ ντεκολτέ ενώ ανέδειξε την καλογυμνασμένη σιλουέτα της.


Η Κατερίνα Λέχου επέλεξε αποχρώσεις του μπεζ για το κοστούμι της που τελείωνε πιο ψηλά από τους αστραγάλους αναδεικνύοντας το πολύ κομψό ankle boot που επέλεξε να φορέσει. Η Σίσσυ Φειδά casual μεν, chic δε φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες της μόδας επιλέγοντας δερμάτινο σουέντ σακάκι. Η Τόνια Σωτηροπούλου, η Ελληνίδα ηθοποιός που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, στηρίζει την ελληνική μόδα με δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos.


H Ναταλία Δραγούμη ως απόλυτο θηλυκό έδωσε το “παρών” με στράπλες φόρεμα παίζοντας με την ασπρόμαυρη διχρωμία ενώ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με total black σύνολο που φώτισε με κόκκινες γόβες μας άρεσε πολύ. Η sexy Έλενα Παπαβασιλείου πολύ κομψή με μπλε pencil φόρεμα που το συνδύασε με μαύρες κλασικές γόβες.

Read More

And More