Οξυγονοθεραπεία: Η λύση όταν το δέρμα σου μοιάζει θαμπό και ταλαιπωρημένο…

Νιώθεις και εσύ πως το δέρμα σου σε… εγκαταλείπει; Είναι θαμπό, ταλαιπωρημένο και σε κάνει να δείχνεις διαρκώς κουρασμένη και πιο μεγάλη από την ηλικία σου; Το δέρμα σου έχει ανάγκη να αναπνεύσει… Μια μοναδική θεραπεία εξυγίανσης του δέρματος και αναζωογόνησης του προσώπου η Οξυγονοθεραπεία θα σου δώσει πίσω το λαμπερό πρόσωπο που πάντα επιθυμούσες.

Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις ΗΠΑ, από την εταιρεία PCA Skin και εφαρμόζεται κατ’αποκλειστικότητα στο ιατρικό κέντρο SkourasMed.

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Η οξυγονοθεραπεία είναι ιδανική για το θαμπό και άτονο δέρμα που έχει χάσει τη λάμψη του, για γυναίκες που καπνίζουν, που έχουν στρες, που δεν κοιμούνται αρκετά ή δεν τρέφονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο και βλέπουν το δέρμα τους κουρασμένο.

Άλλοι παράγοντες που μπορεί να ταλαιπωρούν το δέρμα του πρσώοπου είναι ο ήλιος – ειδικα μετά το καλοκαίρι – όταν το πρόσωπο έχει ταλαιπωρηθεί, είναι ξηρό και αφυδατωμένο. Η οξυγονοθεραπεία επαναφέρει τη λάμψη και την υγιή εικόνα του δέρματος άμεσα.

Πώς λειτουργεί;

Η οξυγονοθεραπεία, προσφέροντας καθαρό οξυγόνο στο δέρμα, το βοηθά να αναπνεύσει ώστε να βελτιωθούν έτσι όλες του οι λειτουργίες, οι διεσταλμένοι πόροι να εξυγιανθούν και να αποκατασταθεί η λάμψη και η υγιής όψη του δέρματος.

Το οξυγόνο είναι το καύσιμο του κυτταρικού μεταβολισμού και βοηθά στην επιτάχυνση της αναπνοής των ιστών. Καθώς η αναπνοή αυξάνεται, απομακρύνονται οι τοξίνες και οι ελεύθερες ρίζες –που αποτελούν έναν από τους πιο χαρακτηριστικους παράγοντες που συμβάλλουν στη διαδικασία της πρόωρης γήρανσης του δέρματος- και διεγείρεται η κυτταρική αναγέννηση.

Η εφαρμογή βασίζεται στα ιατρικά προϊόντα PCA Skin από τις ΗΠΑ, τα οποία είναι 100% φυσικά, φιλικά σε κάθε τύπο δέρματος, μη φαγεσωρογόνα και ελεύθερα από αρώματα, χρωστικές και άλλα συστατικά που προκαλούν ερεθισμούς και αντιδράσεις ευαισθησίας. Τρία είναι τα στάδια της θεραπείας:

1. Αύξηση δραστηριότητας και αιμάτωσης του δέρματος,
2. Εισαγωγή τεχνητής αιμοσφαιρίνης
3. Προσφορά οξυγόνου

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται αύξηση του μεταβολισμού και βελτίωση των λειτουργιών των επιδερμικών κυττάρων, ενώ παράλληλα μπλοκάρονται οι ελεύθερες ρίζες και οι τοξίνες.

Έχει παρενέργειες;

Η θεραπεία δεν προκαλεί ερεθισμό στο δέρμα, εκτός από μία ήπια ερυθρότητα λόγω της αυξημενης αιμάτωσης το δέρματος και μπορούμε να κυκλοφορήσουμε κανονικά αμέσως μετά την εφαρμογή.

Ποια τα αποτελέσματα;
Μετά τη θεραπεία, το δέρμα ακτινοβολεί από υγεία, ανακτά το φυσικό, ροδαλό του χρώμα και βελτιώνεται η οποιαδήποτε κατάστασή του. Όταν μάλιστα η θεραπεία εφαρμόζεται σε βάθος χρόνου, αποτελεί μία εξαιρετική προληπτική, αντιγηραντική θεραπεία, το περίγραμμα του προσώπου ανορθώνεται και οι ρυτίδες απαλύνονται.

Η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία για την αντιμετώπιση εξειδικευμένων προβλημάτων σε συνδυασμό με μία συνολική εξυγίανση του δέρματος.

– SkourasMed – Κολωνάκι, Τσακάλωφ 8
Κολωνάκι, Αθήνα
τηλ. 210 3613858
210 3611012
210 3641648
– SkourasMed – Μαρούσι, Κηφισίας 32
κτίριο Atrina, 9ος όροφος
Μαρούσι, Αθήνα
τηλ. 210 6845036
email: info@skourasmed.gr

Read More

And More