Η αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα” !

Ε, ναι ,λοιπόν, το “Ράδιο Αρβύλα” ξεκίνησε για έκτη συνεχόμενη τηλεοπτική χρονιά τις… πτήσεις του στον αέρα του ΑΝΤ1. Επιτέλους, η καθημερινή, σατιρική εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου έκανε πρεμιέρα και ως είθιστε σε τέτοιες περιπτώσεις, εννοείται πως φρόντισα να συντονιστώ, έτσι ώστε να παρακολουθήσω την τηλεοπτική επανεμφάνιση του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του.

Η εκπομπή ξεκίνησε με την παρέα της Θεσσαλονίκης να έχει εμφανέστατο τρακ και να νιώθει πως βρίσκεται πραγματικά έξω από τα νερά της. Μέχρι και ο συνήθως ετοιμόλογος και… ευέλικτος τηλεοπτικά Αντώνης Κανάκης χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να μπορέσει να βρει τους γνώριμους τηλεοπτικούς του χρόνους και για να κάνει με επιτυχία “παιχνίδι” με τους διπλανούς του.

Κατά τα άλλα; Αν εξαιρέσεις το περιτύλιγμα, το “Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψε στους δέκτες μας διατηρώντας το ίδιο και απαράλαχτο στυλ και ύφος που είχε και τις προηγούμενες χρονιές. Και όταν μιλάω για το περιτύλιγμα, κάνω λόγο τόσο για το πλατό, όσο και για τους τίτλους έναρξης της εκπομπής, μιας και αυτά τα δύο σημεία, είναι τα μοναδικά σημεία που άλλαξαν σε σχέση με πέρσι.

Προσωπικά θέλω να μείνω στους τίτλους έναρξης της εκπομπής, τους οποίους τους βρήκα όντως εμπνευσμένους, έξυπνους και με χιούμορ, μιας και οι οικοδεσπότες μεταμορφώθηκαν σε… σούπερ – ήρωες και δημιούργησαν το δικό τους τηλεοπτικό κόμικ, το οποίο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ναι, ο “Σούπερμαν”, ο “Σπάιντερμαν”, ο “Μπαντμαν” και τα άλλα παιδιά, επέστρεψαν και πάλι στην τηλεοπτική δράση.

Η πρεμιέρα του “Ράδιο Αρβύλα” ,όμως, έκρυβε και μία αποκάλυψη. Πρόκειται για την αποκάλυψη που φρόντισε να κάνει ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής και η οποία αφορούσε στην συχνότητα προβολής της εκπομπής. Ετσι, όπως μας είπε, το “Ράδιο Αρβύλα” μέχρι την είσοδο του 2013 θα μεταδίδεται κανονικά τρεις φορές την εβδομάδα και από Γενάρη και μετά μόνο δύο.

Και αυτό γιατί; Γιατί ισχυρίζονται οι οικοδεσπότες της εκπομπής πως η τριήμερη παρουσία του “Αρβύλα” στους δέκτες μας έχει τόσο μεγάλο όγκο δουλειάς που τους είναι αδύνατον να ανταπεξέλθουν όλο το χειμώνα με συνέπεια. Ετσι, συμφώνησαν με το κανάλι η εκπομπή από Γενάρη να βγαίνει στον αέρα μόνο Δευτέρα και Τρίτη.

Read More

And More