Ήρθε από το Παρίσι μόνο για το TLIFE! Δες το γύρισμα που έκανε για ‘σένα ο make up artist της Chanel!

Για τον Dominique Papadopoulos, international make up artist της Chanel, σου έχουμε μιλήσει ξανά εδώ! Είναι ένας από τους αγαπημένους μας make up artist, γιατί όταν επισκέπτεται το studio του TLIFE φέρνει μαζί του όλη την παριζιάνικη αύρα. Και την δική του, και του θρυλικού οίκου! Στην τελευταία του επίσκεψη του ζητήσαμε να μας δείξει την ολοκαίνουρια, ανοιξιάτικη συλλογή Chanel, την Printemps Précieux de CHANEL. Υπέροχα χρώματα, μοναδικές υφές και φυσικά τα νέα βερνίκια που κάνουν από μόνα τους fashion statement. Θα τα δεις όλα στο βίντεο παρακάτω… Πριν, όμως, από αυτό θα σε αφήσω να κλέψεις backstage ματιές από το γύρισμα!

Από την πρώτη επίσκεψή του στο TLIFE (πάνε δύο χρόνια), ο Dominique μας έμαθε ότι η βάση είναι το Άλφα και το Ωμέγα στο μακιγιάζ μας. Πρέπει να είναι φυσικό, όμορφο και να μην δημιουργεί το αποτέλεσμα μάσκας στην επιδερμίδα μας.

Το πρωινό μακιγιάζ της νέας σεζόν δεν θέλει υπερβολές στα μάτια. Μια σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού ακολουθώντας τα tips που θα δεις παρακάτω στο video αρκούν!

Στην ανοιξιάτικη συλλογή Chanel θα βρεις και το καταπληκτικό προϊόν Rouge Allure Extrait de Gloss. Ένα συγκλονιστικό lip gloss που απλώνεται τέλεια στα χείλη. Σε δύο αποχρώσεις: Merveille και Attirance.

Δες το βίντεο και απογείωσε τον ολοκαίνουριο, ανοιξιάτικο εαυτό σου!
PS: ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΝ ΚΕΡΣΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ. ΠΑΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Read More

And More