Χρόνια πολλά Jennifer! Δες εδώ τις αλλαγές στα μαλλιά της Aniston όλα τα χρόνια!

Η Jennifer Aniston έχει γενέθλια! Κι εμείς ξαναθυμόμαστε όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της από την εποχή που έπαιζε στα “Φιλαράκια”!
Πολύ πριν καθιερώσει την κουπ “Rachel” και πολύ πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Jennifer Aniston ήταν ένα μελαχρινό κορίτσι της διπλανής πόρτας. Συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε όλα τα στάδια της μεταμόρφωσής των πιο πολυσυζητημένων μαλλιών του Hollywood για να πάρεις ιδέες!
Jennifer who?


Πριν την συμμετοχή της στα “Φιλαράκια” η Jennifer Aniston ήταν ένα καθημερινό κορίτσι. Κανείς δεν φανταζόταν τότε ότι τα σκούρα καστανά μαλλιά της θα γίνονταν εκτυφλωτικά ξανθά, εκτοξεύοντας παράλληλα τις μετοχές της στα ύψη.
Rachel cut


Το 1994 η Jennifer υποδύεται στα “Φιλαράκια” την Rachel Green, μια συμπαθητική κοπέλα (τόσο απλά!) η οποία τη δεύτερη σεζόν μεταμορφώνεται σε fashion icon χάρη στο κούρεμά της δια χειρός του hair stylist Chris McMillan. Σύντομα, η κουπ αυτή με τις πολλές μύτες μετατρέπεται σε παγκόσμια μανία δημιουργώντας ουρές στα κομμωτήρια!
Cur(l)y on


Το 1999 η Jennifer επιλέγει μήκος μέχρι τους ώμους και φωτεινές ανταύγειες ενώ αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα τα μαλλιά της είναι αρκετά σγουρά.
Back to basics


Το 2001 επιστρέφει στο χτένισμα που την ανέδειξε: μακρύ ίσιο καρέ και φωτεινό ξανθό που μας αρέσει πολύ.
Σινιο(ν)ρίτα!


Το 2004 στην πρεμιέρα του “Along Came Polly” στο Λονδίνο, η Jennifer σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της με σινιόν και μακριά φράντζα. Όσον αφορά στην απόχρωση, εξακολουθεί να κινείται στον ίδιο ξανθό σκούρο τόνο.
Straight & sleek

Τον Μάρτιο του 2006 στα Academy Awards με λεία, ίσια μαλλιά και shimmering nude μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της.

Casual & chic


Στην πρεμιέρα της ταινίας “He’s Just Not That Into You” η πρώην mrs Pitt εμφανίζεται με χαλαρό ponytail και χωρίστρα στο πλάι. Ένα look-πασπαρτού που μπορεί να μας συντροφεύσει πάντα και παντού.

Σήμερα

Σήμερα, η Jennifer έχει υιοθετήσει ένα χαλαρό wavy με ανοιχτές ανταύγειες, ενώ έχει μπει δυναμικά και στον χώρο της κοσμετολογίας λανσάροντας το δικό της άρωμα που φέρει το όνομά της.

Gallop: ποιο από τα παραπάνω είναι το αγαπημένο σου look; Ποια μαλλιά θα ήθελες να κάνεις; Έχεις πειραματιστεί ποτέ με το Rachel cut;

Read More

And More