Γιατί δεν θα πάει ο Obama στον γάμο της Chelsea Clinton;

Ο αμερικανικός τύπος ασχολείται συνεχώς με τον επικείμενο γάμο της κόρης του Bill Clinton, Chelsea. Αυτό που απασχολεί τους δημοσιογράφους είναι το αν θα πάει τελικά στον γάμο ή όχι.

Ο πλανητάρχης μίλησε σε πρωινή εκπομπή και αποκάλυψε την αλήθεια. ”Δεν έχω λάβει πρόσκληση. Προφανώς ο Bill και η Hillary θέλουν να είναι τα φώτα στραμμένα μόνο προς το ζευγάρι. Εξάλλου δεν θα είναι καλό για κανέναν να βρίσκονται δύο πρόεδροι σε έναν γάμο”, δηλώνει θέλοντας να αστειευτεί.

Μίλησε επίσης και για τα μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της τελετής: ”Θα είναι πιο δύσκολο αν είμαι κι εγώ εκεί. Θα υπάρχουν παντού άντρες της μυστικής υπηρεσίας, οι καλεσμένοι θα περάσουν όλοι από ανιχνευτή μετάλλων και όλα τα δώρα θα ανοιχθούν για να περάσουν από έλεγχο”.

Η τελετή θα γίνει µάλλον στο χωριό Ρίνεµπεκ της πολιτείας της Νέας Υόρκης, 185 χλµ. βορείως του Μανχάταν, στην έπαυλη που έφτιαξε δίπλα στον ποταµό Χάντσον πριν από έναν αιώνα ο µεγιστάνας Τζον Τζέικοµπ Αστορ, ο οποίος αργότερα έχασε τη ζωή του στο ναυάγιο του «Τιτανικού». Για σιγουριά πάντως, οι καλεσµένοι θα ενηµερωθούν σήμερα µε µήνυµα στο κινητό τους για τον ακριβή τόπο του µυστηρίου. Η Υπηρεσία Αεροπορίας ανακοίνωσε ότι ο ενάεριος χώρος πάνω από την περιοχή όπου θα γίνει ο γάµος θα κλείσει.

Η Chelsea θέλει να είναι σίγουρη πως γνωρίζει όλους τους καλεσμένους προσωπικά. Γι’αυτό υπολογίζεται πως δεν θα’ναι πάνω από 500.

Read More

And More