Κ. Κελεκίδου: Μιλάει πρώτη φορά για την κρίση στο γάμο της!

Η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει στο προσκήνιο πιο σέξι από ποτέ και μιλάει για τα μυστικά διατροφής της, τη σχέση της με το Νίκο Κουρκούλη, τη μαγειρική και την οικογένεια. Παραδέχεται πως ο γάμος της έχει περάσει δύσκολες στιγμές και συγκρούσεις, όμως μεταξύ των δύο υπάρχει πάντα σεβασμός και αγάπη.

Όπως εξομολογείται στη συνέντευξή της στο περιοδικό People η περίοδος της εγκυμοσύνης της άφησε αρκετά κιλά, για την ακρίβεια περισσότερα από 30, αλλά δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα να τα χάσει γρήγορα. “Εμείς παίζουμε με τη ζυγαριά. Δεν προβληματιζόμαστε με την εικόνα μας” εξηγεί και τονίζει πως το μυστικό για απώλεια βάρους είναι ο θηλασμός. Σήμερα προσέχει τη διατροφή της και κάνει γυμναστική. “Κάνω μαθήματα zumba, που μου αρέσει πάρα πολύ και παράλληλα κάνω πρόγραμμα με όργανα”, αναφέρει.

Η μαγειρική είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στη ζωή της, αλλά και στη σχέση της με τον Νίκο. Βέβαια όπως λέει “τον Νίκο δεν τον έριξα σε πρώτη φάση με την κουζίνα μου. Η αλήθεια είναι πως ο δικός μας έρωτας πέρασε πρώτα από τους γονείς μας, γιατί μαγείρευαν το ίδιο. Είχαμε κοινές μυρωδιές!”

Για τη σχέση της με το Νίκο εξηγεί πως έχουν περάσει καλές και κακές στιγμές. “Δεν θα πω αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου, αυτό το δείχνει ο χρόνος”, αναφέρει και συμπληρώνει: “Για μένα θα είναι πάντα ο άνθρωπος που έχω μοιραστεί στιγμές, τον αγαπάω, έχουμε ένα παιδί μαζί. Τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος!”

Η ίδια, αλλωστε, δεν διαψεύδει το ότι έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού. “Είμαστε ζευγάρι που έχει περάσει εντάσεις, συγκρούσεις, καταστάσεις που δεν μου άρεσαν, πράγματα που έκανε ο Νίκος και με ενοχλούσαν και το αντίστροφο. Πολλές φορές είπαμε να δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία!”

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More