Μ. Παπαγιάννης για τη “Ζωή της Άλλης”: Πολλές εξελίξεις μεταξύ του Χάρη και της Ελπίδας!

Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, η “Ζωή της Άλλης”, το ρόλο που υποδύεται και τις φετινές διακοπές του μίλησε στο TLIFE ο Μάνος Παπαγιάννης.

Ο γνωστός ηθοποιός που υποδύεται τον γοητευτικό σεφ στην επιτυχημένη σειρά αποκάλυψε πόσο κουραστική ήταν η περασμένη χρονιά, αλλά και πόσο ικανοποιημένος νιώθει για το όμορφο αποτέλεσμα. “Η περασμένη χρονιά ήταν πολύ κουραστική. Τα γυρίσματα ήταν εξαντλητικά αλλά νιώθω χαρούμενος για το αποτέλεσμα” , αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και προσθέτει: “Η σειρά είχε τεράστια επιτυχία. Εγώ δεν περίμενα να έχουμε τόσο μεγάλη επιτυχία!”

Όσον αφορά το ρόλο του γοητευτικού Χάρη που υποδύεται, ο ίδιος υπογραμμίζει πως έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ήρωα. “Νομίζω πως έχω αρκετά κοινά με τον Χάρη. Έχουμε αμφίδρομη σχέση γιατί παίρνω στοιχεία από τον ήρωα που υποδύομαι, αλλά δίνω και στοιχεία του εαυτού μου”.

Παράλληλα, ο Μάνος Παπαγιάννης δηλώνει ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από τη σειρά και αποκαλύπτει πως το βασικό προτέρημα είναι πως δεν κουράζει και κάθε επεισόδιο είναι σημαντικό για να καταλάβεις την πλοκή. “Υπάρχουν πολλές εξελίξεις στη σχέση του Χάρη με την Ελπίδα”, είναι το μόνο που μας αποκαλύπτει για τη συνέχεια της σειράς.

Ο ίδιος δηλώνει πως του αρέσει να ταράζει τα νερά και γι’ αυτό έγινε και ηθοποιός. “Μου αρέσει να ταράζω τα νερά με πολλούς τρόπους και γι’ αυτό έγινα ηθοποιός”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ δηλώνει πως μια από τις πιο ευτυχισμένες τηλεοπτικές στιγμές γι’ αυτόν ήταν όταν του τηλεφώνησε ο Αλέξανδρος Ρήγας και του ζήτησε να υποδυθεί ένα γκέι δικηγόρο στο “Κόκκινο Δωμάτιο”. “Αυτός ο ρόλος ήταν μια πρόκληση για ‘μένα και μου αρέσει που βγήκε καλός”, σημειώνει.

Για την ανταπόκριση του κόσμου, αναφέρει πως του αρέσει που τον αναγνωρίζουν και του μιλούν στο δρόμο. Μάλιστα, υπάρχουν και περιπτώσεις που τον σταματούν και άντρες συνομήλικοι του και του μιλούν και τον συγχαίρουν.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ίδιος λέει πως το λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει τον αφιερώνει στην αγαπημένη του σύντροφο και την κόρη του. “Προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να είμαι κοντά στην μικρή”, αναφέρει. Ενώ, εξομολογείται πως το γεγονός ότι η σύντροφός του είναι στο ίδιο επάγγελμα με εκείνον έχει βοηθήσει τη σχέση τους. “Είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο. Το ότι είμαστε στο ίδιο επάγγελμα μας βοηθά πολύ στη σχέση μας”, λέει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Τέλος, καλοκαιρινές διακοπές αποφάσισε να κάνει οικογενειακά στην Κρήτη, όπου και θα μείνει αρκετές μέρες για να ξεκουραστεί και να “γεμίσει” μπαταρίες για την επόμενη χρονιά.

Read More

And More