Κ. Πανταζή στην Τατιάνα: Τα επίπονα παιδικά χρόνια, το χάλκινο μετάλλιο και ο τραυματισμός που της άλλαξε τη ζωή!

Σε μια ανάσα ξεκούρασης από τις πρόβες για το Dancing with the stars, η Κλέλια Πανταζή βρέθηκε καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του “Μίλα”. Εξομολογήθηκε στην Τατιάνα για τα επίπονα παιδικά χρόνια που είχε με τις σκληρές προπονήσεις που έκανε ως αθλήτρια στη Ρυθμική Γυμναστική, για το χάλκινο μετάλλιο, τον τραυματισμός που της άλλαξε τη ζωή και δεν της επέτρεψε να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά και το λαμπερό show του ΑΝΤ1 στο οποίο συμμετέχει.

Για τον σοβαρό τραυματισμό της
Το σώμα δεν άντεξε, μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Χρειαζόμουν χειρουργείο, αλλά όλη η αποκατάσταση ήθελε περίπου έξι μήνες κι έτσι δεν προλάβαινα να επανενταχθώ στην ομάδα για να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς. Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό

Για την στήριξη από την οικογένειά της
Ψυχολογικά με βοήθησε η οικογένειά μου. Είδαν ότι είχα πέσει σε έναν λήθαργο, είχα συμπτώματα κατάθλιψης -που δεν το καταλάβαινα τότε- και για να με βοηθήσουν με πήγαν σε έναν ψυχολόγο.

Για τη ζωή μετά την ρυθμική
Έτσι ξεκίνησα στο πανεπιστήμιο, τελείωσα, συνέχισα τις ξένες γλώσσες, πήρα δίπλωμα αυτοκινήτου, άρχισα να βγαίνω και να αποκτώ φίλους… Ευτυχώς ήμουν 19 ετών όταν έγινε αυτό κι έτσι δεν “έχασα” πολλά χρόνια. Αυτό είναι το καλό με τη Ρυθμική, ότι αρχίζει νωρίς και τελειώνει νωρίς.

Για το Dancing with the stars
Υπάρχουν χοροί που με δυσκολεύουν περισσότερο από κάποιους άλλους, γιατί έχουν πολύ διαφορετικό στιλ και είναι πολύ έξω από τη ρυθμική και το στήσιμο του μπαλέτου οπότε, ναι, τότε αγχώνομαι για τη βαθμολογία.

Για τον παρτενέρ της
Προσπαθούμε πολύ με τον Παύλο, είναι ένας εξαιρετικός χορογράφος. Είναι τιμή μου που έδωσαν τον Παύλο, μαθαίνω πάρα πολλά από εκείνον.

Δες απόσπασμα από την εκπομπή!

Read More

And More