Κοκκίνου-Βασιλειάδης: Στα δικαστήρια για τον γιο τους

Μπορεί ο γάμος της Έλλης Κοκκίνου και του επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη να έληξε, όμως οι δυο τους έχουν ένα πολύ δυνατό συνδετικό κρίκο. Τον γιο τους. Πέρα από τις διαφωνίες τους, και οι δυο νοιάζονται πολύ για το μονάκριβο παιδί τους.

Ακόμη και όταν οι δυο τους είχαν πάρει την απόφαση να χωρίσουν, για να προστατέψουν την ψυχική ηρεμία του παιδιού τους, συνέχιζαν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη.
Δυστυχώς, το πρώην αγαπημένο ζευγάρι προκειμένου να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση και να οριστεί πότε ο Παναγιώτης Βασιλειάδης θα βλέπει τον γιο του, κατέφυγαν στα δικαστήρια και μάλιστα δυο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα.
Η πρώτη προσωρινή απόφαση έλεγε πως ο Παναγιώτης Βασιλειάδης θα μπορεί να παίρνει τον γιο του τρεις φορές την εβδομάδα. Δυο μήνες αργότερα βρέθηκαν ξανά στα δικαστήρια για να συζητήσουν πως θα κινηθούν μέχρι να βγει η οριστική απόφαση για την κηδεμονία του παιδιού.
Στην συζήτηση αυτή ορίστηκε πως ο πατέρας θα εξακολουθεί να βλέπει τον γιο του 3 φορές την εβδομάδα, ενώ το παιδί θα μπορεί να μένει μαζί του και δυο Σαββατοκύριακα το μήνα. Επίσης, ορίστηκε το χρονικό διάστημα που θα περάσει ο μικρός με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη τους καλοκαιρινούς μήνες, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Βέβαια, τα πάντα θα αλλάξουν αν ο Παναγιώτης Βασιλειάδης θελήσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του.
Πηγή: People

Read More

And More