Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη η Shakira;

Τις Ισπανικές Αρχές προκάλεσε η γνωστή τραγουδίστρια Shakira κατά την παραμονή της στην Μπαρτσελόνα. Η Κολομβιανή σταρ με το φλογερό ταπεραμέντο και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της φαίνεται πως παραβίασε αρκετούς από τους κανόνες της Ισπανίας έστω και άθελά της.

Συγκεκριμένα, κατά την παραμονή της εκεί, η γνωστή τραγουδίστρια προκάλεσε τρελή αναστάτωση όταν χόρεψε δημόσια μέσα σε ένα σιντριβάνι στο κέντρο της πόλης για να διασκεδάσει μαζί με κάποιους από τους θαυμαστές της. Η εκρηκτική Shakira δεν δίστασε να ποζάρει μπροστά στην κάμερα ενός από τους φανς της και να λικνίσει το κορμί της μέσα σε ένα δημόσιο σιντριβάνι.
Και σαν να μην έφθανε αυτό, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβηκε χωρίς κράνος σε μηχανή και αφού αποχαιρέτησε τους φίλους της απομακρύνθηκε. Η ίδια, ίσως, να μην θεώρησε σημαντικό όλο αυτό το περιστατικό, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και με την ισπανική κυβέρνηση. Αντίθετα, μόλις το επίμαχο βίντεο ανέβηκε στο youtube, η γνωστή τραγουδίστρια κινδύνευσε να βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.
H Shakira που βρίσκεται στην πανέμορφη ισπανική πόλη γυρίζει το νέο της videoclip για το τραγούδι “Loca”, από το τελευταίο άλμπουμ της “Sale El Sol” και έχι προκαλέσει πανικό στην Ισπανία.
Προς το παρόν δεν της έχουν αποδοθεί κατηγορίες και φαίνεται πως οι υπεύθυνοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός, προκαλώντας τον εκνευρισμό των αρμόδιων αρχών.

Δες το video:

Read More

And More