“Celebrity Night Show” επί… 2 του χρόνου στους δέκτες μας;

“Mega Mou” θα έχεις την Σμαράγδα και του χρόνου στο δυναμικό σου; Γιατί κάτι τέτοιο έχουν πιάσει οι κεραίες μου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εννοείται πως το “Celebrity Night Game” θα βρίσκεται στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού και την σεζόν 2014-2015 και μάλιστα;

Μετά τις εντυπωσιακές επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης, μελετούν εκεί στη Μεσογείων σοβαρά το ενδεχόμενο το εν ΄λόγω φορμά να βγαίνει στον αέρα δις κάθε εβδομάδα, μιας και έχει την δυναμική που χρειάζεται για να μπορεί να αντέξει μία έξτρα παρουσία στους δέκτες μας.

Αξιοσημείωτο είναι δε και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπομπή τα πάει σούπερ μέχρι και στις επαναλήψεις της, πράγμα που σημαίνει ότι ο κόσμος περνά πραγματικά πολύ καλά μαζί της. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που όπως ήδη σας είπα, μελετούν μήπως το “Celebrity” την επόμενη σεζόν αντέχει να έρχεται στους δέκτες μας δύο φορές την εβδομάδα.

Κατά τα άλλα; Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αύριο βράδυ θα πραγματοποιηθεί και το τελευταίο γύρισμα της φετινής σεζόν, στο οποίο τον πρώτο λόγο θα κρατούν διάφορα γνωστά ονόματα του εγχώριου μουσικού πενταγράμμου, από την νέα φρουρά βεβαίως – βεβαίως!

Read More

And More