Ράνια Κωστάκη στην Τατιάνα: Το J2US, τα νέα σχέδια και η υιοθεσία ενός παιδιού!

Καλεσμένη στην σημερινή της Τατιάνας ήταν η Ράνια Κωστάκη. Μία μέρα μετά την αποχώρησή της από το Just the two of us και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στο talent show του Mega. Ακόμα, μίλησε για την προσωπική της ζωή, για τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ αποκάλυψε την επιθυμία της να υιοθετήσει ένα παιδί.

“Μ’ αρέσει πολύ που μιλάμε για τα παιδιά τους και αυτό μου ξυπνάει ακόμα πιο έντονα το συναίσθημα της μητρότητας”, είπε στην Τατιάνα. “Θέλω πολύ να γίνω μητέρα… Είχα πει ότι σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα μωράκι γιατί στο πλαίσιο κάποιων προληπτικών ελέγχων που είχα κάνει -και πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα- είχα πάρει κάποιες γνώμες γιατρών ότι ίσως και να μην καταφέρω να κάνω παιδί. Έχω περάσει δύσκολα και έχω κάνει κάποιες επεμβάσεις και αυτό το ιστορικό το ξέρει ο Γρηγόρης. Με είχε ρωτήσει, λοιπόν, ότι αν δεν τα καταφέρω, τότε τι; Και είπα ότι θα κάνω ό,τι απαιτείται, αν δεν τα κατεφέρω με τον φυσιολογικό τρόπο, αλλά ακόμα κι αν δεν τα καταφέρω, με μεγάλη μου χαρά θα έμπαινα στη διαδικασία να υιοθετήσω και ένα και δύο παιδιά”, εξομολογήθηκε αργότερα. , ενώ πρόσθεσε:

Και συμπλήρωσε: “Τώρα είμαι 34, από τα 20 μου που μπήκα στη διαδικασία των ελέγχων, είχα ακούσει πολλές γνώμες. Με είχαν βάλει σε μία διαδικασία που όσο μου έλεγαν ότι “μπορεί και δεν”, με πείσμωναν περισσότερο”.

Read More

And More